Mi a baj a Hit Gyülekezetét követő emberekkel?
Párszor láttam kérdéseknél, hogy a hívők (keresztény/katolikus/református/stb) olyan negatívan és valamelyest lekezelő módon bántak velük.
Én keresztény vagyok, de ezt nem értem, mi a baj velük?
Szerintem általában sémi különleges baj nincs velük.
Amikor a hálót a halászok bevonják a háló televan mindenfèlèvel, majd elkezdik kivalogatni
A Hit gyülekezete pont ilyen
Mint minden közösségben ebben is sokféle ember gyűlt össze
Ez nem mind igazi hívő.
Ezért ere adta a szent Szellem az ajándékait. Egy igazi hitben járó ember a Szellem gyümölcseit megteremtve gyakorolja a Szellem ajándékait. Természetesen az Atya dicsőségére a szeretett parancsát betartva
A hitnek általában a szeretetről kell szólnia, minden egyéb tévedés, félre visz. Így ha valaki meg iszik egy pohár italt vagy valami egyéb úgy mond hiábavaló dolgot cselekszik, ez az én hitem szempontjából mindegy. Ha mindezt nem viszi tulzásba váljék egészségére.
De általában az emberek ítélkezők attól függetlenül hogy Hit gyülekezetes e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!