Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a baj a Hit Gyülekezetét...

Mi a baj a Hit Gyülekezetét követő emberekkel?

Figyelt kérdés

Párszor láttam kérdéseknél, hogy a hívők (keresztény/katolikus/református/stb) olyan negatívan és valamelyest lekezelő módon bántak velük.

Én keresztény vagyok, de ezt nem értem, mi a baj velük?

2013. máj. 19. 19:00
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
50%
Az, hogy a világon vannak! A bátyám a hatásukra a családja, a barátai ellen fordult, olyan, mint egy zombi, azt kántálja folyamatosan, hogy az úr neve legyen áldott. Nem lenne ezzel baj, ha nem tagadta volna meg a családját, és mindent, ami a régi életét jellemezte.
2013. jún. 1. 16:14
 22/25 anonim ***** válasza:
11 es hozzá szólónak írom, vakon jársz a saját gyülekezetedben!!! Persze ha valaki észre vesz egy negatív jelenséget a gyülekezetben vagy mer szólni, vagy szóvá teszi az már ellenséges, egyszer remélem lesz erőm kiírni magamból ami velem történt, semmiképpen nem a gyülekezet meghurcolása céljából és hívő emberek megtévesztése miatt, pusztán azért mert az igazság meg kívánja, hosszú időt töltöttem hit gyülekezetébe, részt vettem pásztori munkában, még gondolkodom meg írjam e a történetem. De a hit gyülekezet tagjai nem olvasnák el, lázadónak és istentelennek tartanának és ellenem imádkoznának minden tények és megfontolások nélkül. Tisztelem a hitüket, de nem működik úgy minden mint ahogy némelyek gondolják! vannak emberek ott akik a hitem életem és bizonyságaim miatt tértek meg és járnak oda, fontolóra veszem mit teszek. Viszont mikor halok "elvakult" hitgyülekezettiseket nyilatkozni akkor elfog az az érzés hogy kiöntessem magamból. De azt hiszem értelmetlen lenne .... én hívő maradtam, de lerombolták a hitem és bizalmam Istenben és hívői kapcsolatokban.
2013. júl. 6. 18:06
 23/25 anonim válasza:
54%
Hát figyelj . A Németh maffia meg fertőzi az embereket és csak a zsebét tömeti pénzel !!!! N e menj közéjük vagy el hülyülsz !!!!! Ezt nem poénnak írom !!!!
2013. aug. 26. 00:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha egy hitgyülis megtér a bűneiből Istenhez, akkor mindig van a környezetében pár bűnös ember, akit ez zavar.
2017. szept. 6. 04:55
 25/25 anonim válasza:

Szerintem általában sémi különleges baj nincs velük.

Amikor a hálót a halászok bevonják a háló televan mindenfèlèvel, majd elkezdik kivalogatni

A Hit gyülekezete pont ilyen

Mint minden közösségben ebben is sokféle ember gyűlt össze

Ez nem mind igazi hívő.

Ezért ere adta a szent Szellem az ajándékait. Egy igazi hitben járó ember a Szellem gyümölcseit megteremtve gyakorolja a Szellem ajándékait. Természetesen az Atya dicsőségére a szeretett parancsát betartva

A hitnek általában a szeretetről kell szólnia, minden egyéb tévedés, félre visz. Így ha valaki meg iszik egy pohár italt vagy valami egyéb úgy mond hiábavaló dolgot cselekszik, ez az én hitem szempontjából mindegy. Ha mindezt nem viszi tulzásba váljék egészségére.

De általában az emberek ítélkezők attól függetlenül hogy Hit gyülekezetes e vagy sem

2023. dec. 28. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!