Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bp 11 kerületben lakom szeretn...

Bp 11 kerületben lakom szeretnék gyülekeztbe járni! Ajánlanátok nekem 11 kerben Pünkösdi gyülekezetet?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 17:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne a kerület alapján döntsél! Tudom, hogy kényelmes, ha közel van a gyülekezet, de ne ez legyen az elsődleges szempont. Ne a saját kívánságaid szerint keress magadnak gyülit, hanem olyan helyre menjél, ahová az Úr vezet. Hozzánk például többen vidékről járnak be.

Üdv.

2013. jan. 26. 18:45
 2/17 anonim ***** válasza:

Mitől lettél vallásos ?

Mi történt az életedben, hogy isten felé fordultál ?

Fontos tudni ----- én nem vagyok hívő .

Csak egyszerűen érdekel, a fordított változatot már ismerem.

2013. jan. 26. 22:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Az ige, imádom Jézustés a tanításait az életstílusát .Kerestem Istent és valóság lett az életemben.Isten valóság és egy nagy csoda mikor meg Ismered.
2013. jan. 26. 22:13
 4/17 A kérdező kommentje:
Ja amúgy egy nagy hiány érzet volt az életemben sok mindennel próbáltam betölteni hiába van szép családom és normális anyagi hátterem mindig hiányzott valami.Isten be töltötte az űrt az életemben.
2013. jan. 26. 22:19
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Hát igen, valahol mindenkinek egy rocksztárra van szüksége! Jézus a Biblia rocksztárja :D
2013. jan. 27. 12:55
 6/17 anonim válasza:
57%
Miért nem mész a Gyömrői utra a 11 ből nem bonyolult eljutni. De Érden is van Hitgyülekezet neked az sincs messze. Áldjon meg Isten. Menj menj menj :)
2013. jan. 27. 13:00
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen titeket is áldjon meg az Úr.:)
2013. jan. 27. 16:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz nem pünkösdi, de van egy nagyon jó gyülekezet a 11. kerületben a Bertalan Lajos utcában: az Újbudai Bibliaház.

Holnap után lesz egy jó alkalom:

2013. jan. 29., kedd, 16 óra

MÚLT, JELEN, JÖVŐ - A BIBLIÁBAN

(BUDAPEST XI. Bertalan Lajos u. 21.)

A Móricz Zsigmond körtértől egy vilamosmegállóra a Gellért tér felé.

Üdv. Péter

2013. jan. 27. 23:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2013. jan. 28. 12:28
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

"Igaz nem pünkösdi.."

Hát tényleg nem az! A kérdező pünkösdi gyülekezetet keres, nem pedig Ellen G. White követőket...

2013. jan. 28. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!