Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha már tudom, szinte biztos,...

Ha már tudom, szinte biztos, hogy egy adott lány a feleségem lesz, akkor belefér még a "ruhaszex", -szeretkezés, keresztényként? Szóval, nincs behatolás, csak ruhán keresztül való egymás kényeztetése.

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok.
2013. máj. 18. 16:27
1 2 3
 21/24 Szeressük egymást ***** válasza:
0%
Elméletileg akik így elcsábulnak jogalapot szolgáltatnak a sátánnak hogy árthasson nekik. Átkokkal/betegségekkel. Nem éri meg siettettni, mert a korán kívánt örökség nem áldatik meg.
2013. máj. 19. 22:53
 22/24 Mulder614 ***** válasza:
41%
Az hogy valakik "szeretik egymást" még nem ok semmire. A biblia a szexuális életet egyértelműen a HÁZASFELEKNEK adta ajándékul, nem azoknak akik "szeretik egymást"
2013. máj. 20. 11:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Mulder614

"Az hogy valakik "szeretik egymást" még nem ok semmire. "

Rendben. És a válaszom többi részét is elolvastad? Szerintem igenis PONT ELÉG ok rá. Sőt,nem is kell más indok. Azzal,ha két ember csupán élvezetből szexel azzal én is tudnék vitatkozni.

Ez egy teljesen normális emberi vágy(inkább ösztön),mindegy,hogy Te akarod,hogy benned legyen vagy sem,akkor is ott lesz. És egy szent könyvecske ezen mit sem változtat.

2013. máj. 20. 12:18
 24/24 anonim ***** válasza:

Kretén vallásos emberek... Gyenge tudattal akarattal rendelkező hívőkből elegem van. Nem veszik észre, hogy a gyenge emberek azok akik keresnek egy bálványt, mert reális dolgok elfogadásához gyengék. Évek óta együtt vagyok párommal ismerjük egymást(tulajdonságok/szokások/ki mit szeret stb s inkább legyen őszinte nagyszájú valaki, minthogy halgasson s eltávolodnak egymástól)idézek a saját könyvecskémből: "isten"-nek semmi köze az életedhez, te magad teremtetted meg istent a tudatoddal.-vonatkozik minden isten hívőre. Az istenesdi dolgokat a nép fenyítésére alkalmazták, mert a buta suta nép elhitte, hogy pokolra kerül...stb.

Egy fejben kitalált isteni duma amit elfogadtál mint vallás de a testedet uralni se tudod?! Nem gondolkodtál el s a hozzád hasonló emberek, hogy ez természetes ösztönös dolog?

Mint amikor a kacsamama alá mennek a picinyei melegedni. Számos pl van még ami ösztönös s a másik közelségét igényli az ember. Egy ölelés kedves szeretteidtől is jól esik...nem? Ha a párodat kívánod, akkor ez van. Kínozzátok magatokat vagy intézzétek dolgotokat.

2016. máj. 21. 05:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!