Ha már tudom, szinte biztos, hogy egy adott lány a feleségem lesz, akkor belefér még a "ruhaszex", -szeretkezés, keresztényként? Szóval, nincs behatolás, csak ruhán keresztül való egymás kényeztetése.
A 7-el értek egyet. Ez így képmutatás.
Vagy csináljátok vagy nem, de ez így tényleg olyan, mint a csirke evő "vegetáriánus".
Az egészséges felnőtt emberek önmegtartóztatásáról pedig inkább megtartom magamnak a véleményem.
Köszi a válaszokat!
Igen, én is azon gondolkoztam, hogy ez így nem stimmel... Én is érzem benne a képmutatást.
(ez most elméleti kérdés, nem gyakorlati)
Csak gyereknemzés céljából lehet szexuális dolgokat művelni, tehát teljesen tilos a keresztény dogmák szerint.
Nem is maszturbálhatsz.
ennyi idősen énis halálbiztos voltam benne, hogy az adott pasival mi sírig együtt, meg a többi romantikus izé
még utolsó nap is szerelmes dalokat dúdolgattam, meg szamócát gyűjtögettem a meglepetésfagyijához.
kissé sokkot kaptam mikor este egy barátságtalan üzenet várt hogy legyünk barátok, mert ő nem szeret (csak tudnám miért hazudta előtte)
minden jó volt, jónak tűnt, nem veszekedtünk, semmi
szerintem, ha szereted, ki tudod várni azt a házasságot és ő is. ez nem egy év, ó annál sokkal tovább ki kell tartani, mire biztos lesz a dolog.
csak azért írtam le a sztorimat, hogy lásd: ebben a korban még annyira változik az ember.
most, 6 évvel később sem mondanám hogy nem, maximum, hogy talán higgadtabb valaki.
de nem tudhatod
A biblia verset amit idézek szerinted mit jelent?
(Héberek 13:4) 4 A házasság tiszteletre méltó legyen mindenkinél, és a házas ágy beszennyezetlen, mert az Isten meg fogja ítélni a paráznákat és a házasságtörőket.
A házasság intézményét tiszteletben tartod Isten szerint, ha beszennyezed előtte paráznasággal?
Mert a paráznaság azt jelenti, hogy nem házas személyek és az mindegy hogy de Szexuális életet élnek, vagy is paráználkodnak?
Katy Weaver
Szia!
Nos az önmegtartóztatás igenis fontos dolog nem csak ezen a területen, hanem az élet minden területén. Ha most nem tanulod meg később sokkal nehezebb. Amikor házasok lesztek, és a társadtól távol kerülsz például betegség vagy külföldi munka, vagy bármi miatt, akkor nem okoz majd problémát, mert már gyakorlott leszel. De mondhatom akár a gyermekvállalást is. 20 éves házassággal és két gyermekkel adom ezt a gyakorlati tanácsot.
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!