Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha már tudom, szinte biztos,...

Ha már tudom, szinte biztos, hogy egy adott lány a feleségem lesz, akkor belefér még a "ruhaszex", -szeretkezés, keresztényként? Szóval, nincs behatolás, csak ruhán keresztül való egymás kényeztetése.

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok.
2013. máj. 18. 16:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%

A 7-el értek egyet. Ez így képmutatás.

Vagy csináljátok vagy nem, de ez így tényleg olyan, mint a csirke evő "vegetáriánus".

Az egészséges felnőtt emberek önmegtartóztatásáról pedig inkább megtartom magamnak a véleményem.

2013. máj. 18. 17:17
 12/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem 7, hanem 8.
2013. máj. 18. 17:18
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, én is azon gondolkoztam, hogy ez így nem stimmel... Én is érzem benne a képmutatást.

(ez most elméleti kérdés, nem gyakorlati)

2013. máj. 18. 17:26
 14/24 anonim ***** válasza:
4%

Csak gyereknemzés céljából lehet szexuális dolgokat művelni, tehát teljesen tilos a keresztény dogmák szerint.

Nem is maszturbálhatsz.

2013. máj. 18. 18:14
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

ennyi idősen énis halálbiztos voltam benne, hogy az adott pasival mi sírig együtt, meg a többi romantikus izé

még utolsó nap is szerelmes dalokat dúdolgattam, meg szamócát gyűjtögettem a meglepetésfagyijához.

kissé sokkot kaptam mikor este egy barátságtalan üzenet várt hogy legyünk barátok, mert ő nem szeret (csak tudnám miért hazudta előtte)

minden jó volt, jónak tűnt, nem veszekedtünk, semmi

szerintem, ha szereted, ki tudod várni azt a házasságot és ő is. ez nem egy év, ó annál sokkal tovább ki kell tartani, mire biztos lesz a dolog.

csak azért írtam le a sztorimat, hogy lásd: ebben a korban még annyira változik az ember.

most, 6 évvel később sem mondanám hogy nem, maximum, hogy talán higgadtabb valaki.

de nem tudhatod

2013. máj. 18. 18:27
 16/24 anonim ***** válasza:
17%

A biblia verset amit idézek szerinted mit jelent?

(Héberek 13:4) 4 A házasság tiszteletre méltó legyen mindenkinél, és a házas ágy beszennyezetlen, mert az Isten meg fogja ítélni a paráznákat és a házasságtörőket.

A házasság intézményét tiszteletben tartod Isten szerint, ha beszennyezed előtte paráznasággal?

Mert a paráznaság azt jelenti, hogy nem házas személyek és az mindegy hogy de Szexuális életet élnek, vagy is paráználkodnak?

Katy Weaver

2013. máj. 18. 18:34
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Nos az önmegtartóztatás igenis fontos dolog nem csak ezen a területen, hanem az élet minden területén. Ha most nem tanulod meg később sokkal nehezebb. Amikor házasok lesztek, és a társadtól távol kerülsz például betegség vagy külföldi munka, vagy bármi miatt, akkor nem okoz majd problémát, mert már gyakorlott leszel. De mondhatom akár a gyermekvállalást is. 20 éves házassággal és két gyermekkel adom ezt a gyakorlati tanácsot.

Üdv. Péter

2013. máj. 18. 18:44
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szeretitek egymást,akkor semmi akadálya. Meg egyébként érdekes számomra ez a kereszténység;alapvető emberi érzelmeket és ösztönöket nevez bűnösnek és akar tiltani. Emberek vagyunk,nem gépek,s amíg ez így marad mondhatja akármilyen Isten,hogy ne vágyjunk a szexre,akkor is fogunk,mert ez ösztönös.
2013. máj. 18. 22:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha úgyis elveszed miért ne?Kinek okozol kárt?
2013. máj. 19. 08:44
 20/24 Balu86MH ***** válasza:
hehe kedves kérdező ezen jót derültem :D az önmegtartózatás és a tiszta kapcsolat, csak egy választható opció, nem kötelező dolog, nincs rád erőszakolva, hogy csak így élhetsz. Ti húzzátok meg a határt. Bár az tény, hogy az egyház mai álláspontja szerint a házasság előtti sexualitás bűn.
2013. máj. 19. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!