Hol ismerkedhetnék keresztényekkel az interneten?
Második ebbe most mit kell belekötni? Ha egyszer ilyen az érdeklődési köre.
Te is a hasonló gondolkodású embereket, sőt mindenki a hasonló gondolkodású embert válasza ki barátjának. Ezzel most mi a gond?
Ennyi erővel azt is írhatnád, miért nem a didibárba ismerkedik? Hiszen ott is emberek vannak! :D:D:D:D
Hozzászólásodon jót nevettem, vicces vagy!
Ha meg te is ismerkednél más vallású vagy, akkor nem kellene ilyen nyersen fogalmaznod!
Egyszerűen, lehetnék a barátod? Nem kell a másikat vádolni.
én levelezésben benne vagyok, de a találkozás nem működne (pénz, iskola miatt) és fogadni sem tudok senkit
22/L
3-nak:
2-es vagyok, örülök, hogy megnevettettelek, én is nevettem a kérdésen mert tudod én nem azzal kezdem az ismerkedést, hogy szia, Robi vagyok, te keresztény vagy? Nem? Na akkor csá, én léptem. Pont lesz*rom, ki milyen vallású addig míg engem békén hagy az én hitemben. Egyébként keresztény és keresztény között is vannak hitbeli eltérések. Most ne menjünk bele mik azok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!