Miért van szükségünk Jézusra?
De jo neked soha nem loptal vagy hazudtal megbantottal valakit karomkodtal irigykedtel rosszat kivantal .
Te kesz csda vagy buntelen
Olyanokért, mert én káromkodtam vagy nem mondtam igazat esetleg kisgyerek koromban, nem kell meghalni egy ács fiának sem! Teljesen aránytalan és értelmetlen büntetés ez annak a mediterrán fickónak!
Aki az én kis valahai káromkodásaimért megkínoztatta a názáretit, az egy elborult elméjű kretén volt, nem érdemel tiszteletet egy szálat sem!
Isten sokkal több és magasztosabb lény ennél, semmint ilyen kicsinyes ostobáskodást kövessen el.
Isten bocsássa meg ezeknek a tudatlanoknak az Istenkáromló beszédet. :(
Mennyei atyám vedd figyelembe, hogy ők az ördög befolyása alatt állnak. Gőg, nagyképűség, hálátlanság ami most elborítja őket és elutasítják a véráldozatot, ami értünk történt, hogy halálunk után örök életet nyerjünk.
Add Uram, hogy megismerjék ők is azt a végtelen nagy kegyelmet, amivel felénk fordulsz és köszönjük neked Krisztus áldozatát, amit nekem, nekünk, nekik kellett volna elszenvedni ott, a kereszten.
Ámen
A bun mind egyforma a bunt isten gyuloli kicsi vagy nagy.
Senki nem buntelen.
De isten ugy sserette a vilagot hogy fiat adta ertunk mindenkiert .
Ekkora szeretet felfoghatatlan
Te meghalnal azert akit szeretsz? ulnel bortonbe helyette?
Szia!
Bátran tedd próbára Jézus szavait, és döntsd el magad, hogy van-e azokban igazság vagy sem. Nem kell vallásokra és kommentárokra hallgatni és nem idézni kell a szavait, hanem megélni, mert annál konkrétabb bizonyosság nincs, mintha saját magad tapasztalod azokat.
Jézus áldozatára mindenkinek szüksége van, csak az ilyenek, mint amik itt is felbukkantak, akik azt hiszik magukról, hogy bűntelenek, nem kérnek belőle, mert annyira el vannak telve önmagukkal.
Jézus tanítását pedig csak az tudja elfogadni, aki az áldozatát is kéri, mert ha az ember elér abba a lelkiállapotba, ahol látja a saját bűneit, akkor kezd befogadóvá válni a tanításokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!