Nogyon rossz Isten szemében ha egy keresztény Satyricont, Charpatian Forestet hallgat? , Metálosnak öltözködik, életérzéssel együtt.
2009. szept. 25. 16:21
21/24 Sághegyi Csaba válasza:
Jómagam keresztény vagyok, és keresztény metál gyűjtő. Jelenleg is épp az Ultimatum nevű keresztény thrash metal bandát hallgatom. Rengeteg keresztény black metál is van. Nem szoktam nem keresztényt hallgatni, fontos nekem, hogy jó célja legyen a zenémnek, az mellett, hogy jó hallgatni.
22/24 Stewie Griffin2 válasza:
Isten egy kétszínű köcsög aki vérfertőzésre kényszerítette Ádámot és Évát a gyermekeivel,
amúgy meg, halgass amit akarsz.
23/24 anonim válasza:
Én is nagyon vallásos vagyok, de az egyházat, a Bibliát és a keresztény tanításokat nem fogadom el teljes mértékben, pontról pontra. Az én Istenem nem állít fel értelmetlen korlátokat, és azt szereti, ha boldog vagyok.
A nehéz időszakaimon a black metal segített át. Satyricon, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, stb. Valamiért engem olyan felszabadító, spirituális hangulattal töltenek el ezek a zenék. Mondjuk a Carpathian Forest-hez hasonlókat annyira nem szeretem, mert nekem kissé egysíkú. A dallamosabb, szimfónikus vagy különleges hangzás jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!