Nogyon rossz Isten szemében ha egy keresztény Satyricont, Charpatian Forestet hallgat? , Metálosnak öltözködik, életérzéssel együtt.
2009. szept. 25. 16:21
11/24 anonim válasza:
Hááát én azért ilyen zenei iránytattal nem nagyon mernék ilyen kérdést feltenni.Szerintem csak rá kell nézni a képekre és egyértelmű a válasz.Szerintem Isten szemében ez NAGYON ROSSZ,mert valahol köze van a sátánizmushoz!!!!!!
12/24 anonim válasza:
Mennyi önjelölt szócsöve van istennek... és mennyire botor dolog embereket kérdezni isten véleményéről.. mintha julist kérdeznéd arról, mit gondol pista (tekintve, hogy julis gondolatolvasói volta eléggé valószínűtlen)
13/24 anonim válasza:
Pokolra jutsz! Pokolra jutsz és megdöglesz! :F
14/24 A kérdező kommentje:
anyád
2009. szept. 30. 13:15
15/24 anonim válasza:
Jól van, él és virul. És több South Parkot kéne nézned. A régebbi évadokat. :P
16/24 anonim válasza:
Mi ez a szar kérdés? Ilyen baromságot... Már azért értelmét veszi a kérdés, mert isten nem létezik. Te aztán agyhalott vagy.
17/24 anonim válasza:
Nos, szerintem nem a zenei ízlésed rossz Isten szemében, hanem az, hogy ha valaki kötözködik veled, rögtön anyázni kezdesz. Elvileg aki hívő és tényleg foglalkoztatja a vallás, az türelmes az embertársaival, és nem süllyed le a kötekedő alakok szintjére.
18/24 A kérdező kommentje:
:/
2009. okt. 11. 12:06
19/24 anonim válasza:
09-30 10:16 vagyok. Egyébként eszemben sem volt kötekedni, csupán a kérdésre méltó választ igyekeztem adni. ;) Én is keresztény vagyok. Ha már ennyire komolyra vesszük a dolgot, azt javaslom a kérdezőnek: ha valami felől nem vagy biztos, imádkozz róla, és ha őszinte szívvel, igaz szándékkal és Krisztusba vetett hittel kérdezed Istent, akkor a Szentlélek ki fogja neked nyilatkoztatni a választ a szívedben és az elmédben. ;)
20/24 anonim válasza:
A Slayer együttest ismered? Minden "jóérzésű" keresztény meg van rökönyödve, hogy mekkora sátánista zenekar, holott az énekese, Tom Araya katolikus vallású. Ha erős a hited, akkor hallgathatsz akármilyen sátánista zenét, nem lesz hatással rád. Én is keresztény vagyok, és van egy csomó metal banda akik antikeresztények, de hát nekem elsősorban a zene számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!