Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nogyon rossz Isten szemében...

Nogyon rossz Isten szemében ha egy keresztény Satyricont, Charpatian Forestet hallgat? , Metálosnak öltözködik, életérzéssel együtt.

Figyelt kérdés

???????????

Charpatian Forest: [link]

Satyricon [link]

2009. szept. 25. 16:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Hááát én azért ilyen zenei iránytattal nem nagyon mernék ilyen kérdést feltenni.Szerintem csak rá kell nézni a képekre és egyértelmű a válasz.Szerintem Isten szemében ez NAGYON ROSSZ,mert valahol köze van a sátánizmushoz!!!!!!
2009. szept. 28. 10:05
 12/24 anonim ***** válasza:
49%
Mennyi önjelölt szócsöve van istennek... és mennyire botor dolog embereket kérdezni isten véleményéről.. mintha julist kérdeznéd arról, mit gondol pista (tekintve, hogy julis gondolatolvasói volta eléggé valószínűtlen)
2009. szept. 28. 10:10
 13/24 anonim ***** válasza:
96%
Pokolra jutsz! Pokolra jutsz és megdöglesz! :F
2009. szept. 30. 10:16
 14/24 A kérdező kommentje:
anyád
2009. szept. 30. 13:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Jól van, él és virul. És több South Parkot kéne nézned. A régebbi évadokat. :P
2009. szept. 30. 18:34
 16/24 anonim ***** válasza:
41%
Mi ez a szar kérdés? Ilyen baromságot... Már azért értelmét veszi a kérdés, mert isten nem létezik. Te aztán agyhalott vagy.
2009. okt. 10. 14:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nos, szerintem nem a zenei ízlésed rossz Isten szemében, hanem az, hogy ha valaki kötözködik veled, rögtön anyázni kezdesz. Elvileg aki hívő és tényleg foglalkoztatja a vallás, az türelmes az embertársaival, és nem süllyed le a kötekedő alakok szintjére.
2009. okt. 10. 16:19
 18/24 A kérdező kommentje:
:/
2009. okt. 11. 12:06
 19/24 anonim ***** válasza:
09-30 10:16 vagyok. Egyébként eszemben sem volt kötekedni, csupán a kérdésre méltó választ igyekeztem adni. ;) Én is keresztény vagyok. Ha már ennyire komolyra vesszük a dolgot, azt javaslom a kérdezőnek: ha valami felől nem vagy biztos, imádkozz róla, és ha őszinte szívvel, igaz szándékkal és Krisztusba vetett hittel kérdezed Istent, akkor a Szentlélek ki fogja neked nyilatkoztatni a választ a szívedben és az elmédben. ;)
2009. okt. 12. 01:08
 20/24 anonim ***** válasza:
A Slayer együttest ismered? Minden "jóérzésű" keresztény meg van rökönyödve, hogy mekkora sátánista zenekar, holott az énekese, Tom Araya katolikus vallású. Ha erős a hited, akkor hallgathatsz akármilyen sátánista zenét, nem lesz hatással rád. Én is keresztény vagyok, és van egy csomó metal banda akik antikeresztények, de hát nekem elsősorban a zene számít.
2010. júl. 24. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!