Miért kell valakit a vallása alapján elítélni vagy nevetni rajta?
Utolsó. Ilyenre nem célozhattak.
Maximum arra, hogy ki kellene irtani néhány embert, hogy az imádott szent folyamat jól tudjon működni.
Tehát a társadalom egyre rosszabb lesz, mert nem nyírjuk ki vagy hagyjuk meghalni azt, akik halált érdemelnének.
Nem kell finomítani ezen és túlmisztifikálni.
Elítélitek az orvosokat is.
"mert nincs nagyon szükségünk nagy erőkifejtésre."
Miféle erőkifejtés indíthatná be az evolúciós fejlődést?
Nyílván a többnyire szubjektív szelekció/népírtás, esetleg az emberek közti szaporodás teljes irányítása és kontrollálása.
Vagy te másra gondoltál?
Egyébként valamiért többször rám fogták már azt, hogy mindenkit ki akarok irtani. Többen értetlenkedtek 1-2 kommentemen. De én egy szóval sem mondtam, hogy ezt akarom...
Persze lehet mondani, hogy mindenki lusta, kocka, zabál és nem csinál semmit. Ez viszont nem igaz általánosságban.
De ha így is lenne, hogy mindenki lekvár, mi köze ennek az evolúcióhoz? Meg az utódaimnak?
Esetleg még azt lehet kihozni belőle, hogy mindenkinek sportolni kellene és egészséges táplálkozni, hogy ne genetikai selejtek legyenek a gyerekeink, ha egyáltalán öröklik a hibáinkat és a tévedéseinket.
Az evolúciót nem kell beindítani, mert meg sem áll.
"Esetleg még azt lehet kihozni belőle, hogy mindenkinek sportolni kellene és egészséges táplálkozni, hogy ne genetikai selejtek legyenek a gyerekeink, ha egyáltalán öröklik a hibáinkat és a tévedéseinket."
Igen, mindenkinek sportolni kellene, és egészségesen táplálkozni. És minden genetikai hibát és hajlamot lehet örökölni, a tévedéseket meg tanítják.
De nem értem miről beszélsz, mi bajod az evolúcióval, ráadásul egy teljesen más témájú kérdés alatt?
Nem az evolúcióval van bajom, hanem a hülye megállapításokkal.
Nem a tiedre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!