Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A szcientológia mit mond a...

Tibor019 kérdése:

A szcientológia mit mond a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszik neki.
2013. ápr. 20. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 20. 17:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. ápr. 20. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán tolerálják a homoszexualitást - szerintem helyesen.
2013. ápr. 20. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Vicces egyébként, mert Hubbard fia mesélt egyet-mást apjának Errol Flynn-hez fűződő viszonyáról, meg kielégíthetetlen szexuális étvágyáról. Elmondása szerint az öregnek mindegy volt, hogy ötvenéves nő vagy tízéves fiú...
2013. ápr. 21. 02:17
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

nagyon remélem, hogy nem kerültél bele egy rossz szektába.

azt azért érdemes tudni hogy a scientológus egyház pl németországban be van tiltva, nagyon sok országban embereket zaklatnak tesznek tönkre, akár halálba is sodorják őket.

nem véletlenül alakult egy új felekezet, ami a régi l ron hubbard vonalat akarja újra felvenni. de ezt már 100x eljátszottuk az összes másik hittel is.

2013. ápr. 21. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

22:53

Sok embernek teszik tönkre az életét a hozzáállásukkal. Ha neked ez tetszik, akkor nem vagy ember.

2013. ápr. 21. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

Ha játék-mesterek lennétek, a játék mögé látnátok, de így csak részei vagytok a mások játékának.

Statiszta-szerep.

2013. ápr. 23. 02:30
 9/10 MrPifta ***** válasza:
akkor szcientológus se leszek
2013. jún. 22. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

Szcientológus vagyok.

Nem tudom, hogy az egyházam hivatalos álláspontja mi.

Az első könyvben, a Dianetikában aberrációként szerepel, tehát nem jó dologként.

De nem nagyon van ember a Földön, aki ne lenne ilyen vagy olyan formában aberrált. Én úgy vagyok vele, hogy utálni másokat sosem volt megoldás semmire.

A szex célja az örömszerzés és a gyereknemzés. Na most a homoszexualitásból nem lehet gyerek. Tehát nyilván eltér az eredeti céltól. Mindeközben az is igaz, hogy sokak nem vállalnak gyereket, akik nem homoszexuálisak.

Igen, tudom tudom, a természetben is előfordul, de a természetben is vannak hibák, így működik az evolúció. Amíg nem feltünősködnek, és nem divatból csinálják, addig én elvben rendben vagyok vele. Nem érdemes se utálni, se büntetni őket ezért.

Az emberből elég sok van a Földön, és jelen pillanatban elviselhető a dolog.

Ha lenne 10 000 ember a földön, és minden gyerek számítana és akkor próbálkozna valaki ilyennel valószínűleg nem találkozna ilyen toleranciával, de most nem ez a helyzet.

Na, ez az én véleményem.

2013. júl. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!