Mi a szcientológia? Érdemes csatlakozni?
Az egy egyház, amely nagyon erőszakosan próbál meg híveket gyűjteni, és akiket megkaparintanak, behálózzák, elszedik a pénzét... Onnan nincs menekvés, láttam ismerősöket, akik havi apanázst adtam nekik a fizetésükből, mert "hittek"...
Szerintem kerüld el jó messze!
Én is majdnem belekerültem, egy teljesen másik - elsőre jónak tűnő - szervezet útján, de óvatosságra ösztönzött az a tény, hogy nagyon hirtelen akartak bevonni, rögtön teljesen - ha érted, mire gondolok. Beléptem volna, de a sürgetés fura lett, így inkább utána néztem még. Kiderült, hogy az is a szcientológiai egyházhoz tartozik, bár ezt nem reklámozták, nekem el sem mondta senki ott.
Természetesen többet nem mentem vissza, megszakítottam velük minden kapcsolatot. Vigyázni kell mindennel, ami túlságosan be akarja falni az embert!
Nem egyház!
Ez egy szekta. Azon vannak, hogy az összes pénzedet elvegyék a tudás fejében. Nem véletlen, hogy Németországban betiltották, sajnos itthon még léteznek.
Én biztos nem csatlakoznék!
Elvileg csináltatnak vele egy tesztet,és belemagyarázzák a fejedbe,hogy miben vagy rosszabb képességű,de majd ők megtanítják neked,hogy,hogy tudd a hibáid kijavítani.Először is lehúznak rólad egy csomó pénzt,ilyen-olyan tankönyv,oktatás címén.Majd arra kényszerítenek,hogy szó szerint építsd az egyházukat,úgy hogy betonozol,rakosgatod a téglát stb.Kiszállni nem lehet,mert nem hagyják!Erőszakkal bent tartanak!Általában a gazdagokat akarják beszervezni,mert róluk sok pénz lehet lehúzni!Pl: Tom Cruise!
Nézd meg ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=tWNuOPEVk0U
Minden elárul erről a mocskos,kizsigerelő szektáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!