Mi a szcientológia? Érdemes csatlakozni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 13:22
11/18 Amirra válasza:
Kedves Kérdező!
Ne hallgass a véleményekre, inkább győződj meg saját szemeddel arról, hogy mi a Szcientológia és hogy érdemes-e csatlakoznod. Az Egyház kapuja nyitva áll, valamint a nemzetközi weboldalukon is találsz rengeteg információt: [link]
Szcientológia egyházak Németországban is léteznek és terjeszkednek: [link]
Remélem segítettem!
12/18 anonim válasza:
Ja, persze, nyomulnak itt is. Egy jól menő üzleti vállalkozás, semmi több.
13/18 anonim válasza:
És egy nagy lehúzás. Nem érdemes csatlakozni.
14/18 anonim válasza:
Szerinted miért félnek az FBI-tól és a titkosszolgálatoktól szerte a világon?
Már ez a paranoiás óvatosság is (pl. a tagok senki olyannak nem beszélhetnek a belső dolgokról, akik maguk nem tagok) egyértelműen azt mutatja, hogy nem jó szándékkal működnek!
A magad érdekében kerüld őket!
15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. okt. 29. 22:32
16/18 anonim válasza:
Messziről kerüld el őket! engem be akartak hálózni,még kis naiv általános iskolás voltam,utcán osztogattak szórólapot,hogy menjünk ingyenes iq tesztre.ketten mentünk haverommal.a végén aláírtunk egy papírt,hogy máskor is szeretnénk menni,csakhogy az is bele volt suvasztva,hogy innentől fizetni kell bizonyos könyvekért.Szerencsére időben sikerült megmenekülni,fater mondta,hogy mi ez,nehogy elmenjek még egyszer.egy darabig küldözgettek leveleket,kedves,nyálas dumával,hogy nem baj ha nem tudom egyben kifizetni a pénzt,lehet részletben is,de nem válaszoltam nekik,aztán szerencsére leszálltak rólam.
17/18 anonim válasza:
ha VALÓBAN akarod a földi poklot: csatlakozz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!