Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez normális egy...

Szerintetek ez normális egy megtért embertől? Viselkedés, magatartás, gondolatok. Stb?

Figyelt kérdés
Nem is tudom mivel kezdjem vagy hogyan....Talán azzal , hogy egyenlőre én még csak szeretném az Isten útját járni úgy IGAZán, de minden nappal előrébb és közelebb vagyok hozzá... Nos van ez a facebook tudhatjátok , és sok ismerősöm újdonság megtért családostól, vagy megtalálta az ÚR-at. De nekem folyamatosan szemet szúr egy pár dolog.. a legelső az, hogy oltogatják, piszkálják és lenézik a másikat, igazából az egész napjuk ezen a közösségi oldalon abból áll, hogy kit hogyan oltogassanak fotózgatnak beszélgetéseket és ehhez hasonló sok sok más dolog , de azon vannak mindig kit és hogyan bántsanak meg és legyenek ez által vagányak... Ez mellé még hozzá járul az is, hogy nagyon gizdák, beképzeltek és 'ÉN' középpontúak , náluk se szebb se jobb nincs. 16-25 kb a korosztályban, fiúk lányok egyaránt. Járnak a gyülikbe is. És végül is a kérdésem olyanoknak szólna, akik becsületesen tiszta szívből lélekből hívők. Ismerik tudják a Bibliát is! Hogy ez normális? Ezeket az embereket nevezhetjük Igazaknak? Vagy csak én érzem ezt nem helyesnek? :( Előre is köszönöm az értelmes hasznos válaszokat....!!
2013. ápr. 10. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Amikor az ember nem hisz Istenben, akkor a jó és a rossz közötti különbséget sem fogadja el. Isten vezetése nélkül bele fog sétálni minden csapdába, amelyet a Sátán elébe helyez. Aztán oly sok gyűlölet fog megnyilvánulni az emberek szívében, mert ha nyitva hagyják magukat a gonosz előtt, akkor a düh elönti a szívüket. A legrosszabb harag a Keresztényekre fog irányulni, és ezek az emberek mégsem fogják tudni, hogy miért éreznek így. Ez azért van, mert azok, akik azt állítják, hogy nem hisznek Istenben, több időt töltenek azzal, hogy elítéljék azokat, akik hisznek."

[link]

2013. ápr. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!