Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik keresztény gyülekezet...

Haggaimester kérdése:

Melyik keresztény gyülekezet ahol valódi igaz testvéreket találok akik kellő képpen evangéliumiak, ahol nincsennek rejtelmes megnyílvánulások?

Figyelt kérdés
Egy szektától való elszakadást követően keresem az igazi keresztény közösséget.

2013. ápr. 7. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
hit gyülekezet
2013. ápr. 8. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Én baptista vagyok,és nincsenek ilyen "rejtelmes megnyílvánulások"
2013. ápr. 8. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Hol laksz?

Hozzánk eljöhetsz: www.forrasgyulekezet.hu

2013. ápr. 8. 19:18
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

"Köszönöm a válaszokat, a relytelmes megnyílvánulásokon azon közösségeket értem ahol a gyógyítások és más csodaszerű furcsa lúdbőrözős megnyílvánulások köré öszpontosúl az összejövetel,és nem az evangéliumi tanítás köré."

Ha megjelenne a 12 apostol és alakítana egy gyülekezetet akkor te oda nem mennél a rejtelmes megnyilvánulásaik miatt.

De egyébként megértem hogy így gondolkodsz mert régebben nekem is ez volt a véleményem.

2013. ápr. 9. 10:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Ugye mondtam? (8-as válasz!) :))
2013. ápr. 9. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Hit Gyülekezete.
2013. ápr. 19. 23:29
 17/19 timothylondon válasza:
Jézus azt mondta hogy miutána visza megy az Atyához sokkal nagyobb csodák is fognak torténni és megnyilvanulások. Nincs ilyen hogy keresztény gyulekezet a bibliában. Olyan van hogy osszejonnek Messiás hívok és megtorik a kenyeret háznál és epulnek egymás hite által és szolgalnak egymás felé Sajnos az egyhaz elvilagiasodott Egy szorakoztató iparrá vagy kúltúrkozpontá vált
2014. dec. 13. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:

"Jézus azt mondta hogy miutána visza megy az Atyához sokkal nagyobb csodák is fognak torténni ..."

Szó sincs róla! Jézus azt mondta, hogy sokkal nagyobb "dolgokat" fognak majd a tanítványai véghezvinni, mint amire az Ő földi élete alatt sor került. Ez pedig a Máté 24:14! Ez válasz a következő téves megállapításodra is, miszerint "szolgálnak egymásnak" és kész. Szerinted ennyiből áll a keresztényi élet?

2014. dec. 14. 05:41
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ha megjelenne a 12 apostol és alakítana egy gyülekezetet akkor te oda nem mennél a rejtelmes megnyilvánulásaik miatt."

Mik is fogják jellemezni a tanítványokat Jézus szerint? A csodagyógyítások, valamint a szellem ELSŐ SZ.-I csodaadományai, melyek az első sz.-ban megszűntek, és más mai hókusz-pókusz művelése? Nem! Mit is mondott erről Jézus?

2014. dec. 14. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!