Ha felvállalom a zsidóságomat, a mai világban annak mi a következménye?
# 4 tegnapelőtt ( 04-05 ) 23:18 -nál a pont. Ja, és alad, kedves kérdezõ. :)
Hozzátéve még, h ha esetleg valahol ( munkahelyen ) mégis hátrány lenne, van másik. Még a mai, nehéz világban is. :)
"Ha felvállalom a zsidóságomat, a mai világban annak mi a következménye?"
Az átlagembernek nem fog tetszeni. Mivel nem ismerik Istent ezért zavarja őket hogy te hiszel benne és követed Őt.
Viszont Isten előtt ezzel nagy szolgálatot teszel és ezért meg fog jutalmazni. :)
Semmi. Ma már bárki lehet zsidó... ez az identitás már rég eltűnt.
Pár népi-nemzeti szélsőségesnek esetleg nem fog tetszeni. :-)
Zsidó: az én értelmezésemben azt jelenti, hogy olyan ember, aki felelős lényi értelemmel bír.
Ezt vállald fel, mert ez (valójában) Tyros, Byblos és Sydon öröksége,
nem a baloldali hímsoviniszta rasszizmus. :-)
Felkészülni? :D Hát te ritka idióta egy ember vagy kedves kérdező! Miért mégis mi fog történni? Hirtelen rád támad egy rakat náci és kiszedik a beled vagy mégis mire gondoltál? Felkészülni...először is tegyél aknákat a kertbe és rekeszeld ez az ajtókat/ablakokat ja és vegyl egy puskát és kb. 80 évre elegendő konzervet és vizet......
Kit érdekel, hogy zsidó vagy? Senkit...mondom én a ,,mocskos, köcsög, tetves, náci" Jobbik IT-s.
Szia !
Szerintem vállad fel, annak ellenére hogy Mo-gon van antiszemitizmus de az ellentáborba még többen vannak a nemrég volt szimpátia tüntetésre gondolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!