Ha felvállalom a zsidóságomat, a mai világban annak mi a következménye?
Figyelt kérdés
Èn mindenkèppen felvállalom,csak szeretnèk felkèszülni.2013. ápr. 5. 23:02
1/19 anonim válasza:
Én még semmi hátrányt nem tapasztaltam emiatt.
2/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező.
Bár Én nem vagyok szó szerinti Izraeli származású, de szellemileg annak tartom magam.
És Én magam is felvállaltam, és fel is vállalom, hogy Jehova Isten szolgálom.
A következmény?
Ez egyén,függő.
Vannak akik gyűlölködni fognak, vannak akik ugyan úgy embernek fog tekinteni, min ha "bennszülött" lennél.
tisztelettel Katy Weaver
3/19 A kérdező kommentje:
Eddig èn se,de most felötlött bennem.De köszi
2013. ápr. 5. 23:11
5/19 A kérdező kommentje:
Igaz!Köszi
2013. ápr. 5. 23:23
6/19 Ozmium42 válasza:
Mindent az arra kijelölt helyen illik végezni. :)
7/19 anonim válasza:
Ez esetben mi az, hogy "felvállalom". Ez nem vallási kérdés, hanem születés. Olyan mintha valaki felvállalná, hogy kínai, vagy olasz, vagy indiai. Inkább azt vállad fel, hogy teszel valamit a különféle származású vagy esetleg a különféle vallású emberek közötti békességért.
8/19 anonim válasza:
Szerintem a felvállalás nem azt jelenti, hogy fennhangon hirdeted, hanem azt, hogy ha bármi degradálót mondanak rólunk, akkor (még ha a felettesedről is van szó) érdemben megvédsz, vitatkozol. Hidd el, egy idő után még ha nem is értenek veled egyet, de becsülik a következetes kiállásodat.
9/19 anonim válasza:
Azt akarod felvállalni, hogy zsidó származású vagy, vagy azt, hogy a zsidó hit és hagyományrendszer szerint akarsz élni?
10/19 A kérdező kommentje:
Kedves Frank N. Stein!
Azt szeretnèm felvállalni,hogy a zsidóság hagyományait követem,továbbadom fiatalabb testvèreimnek.Ezt rosszul fogalmaztam mrg a kèrdèsben.
2013. ápr. 6. 13:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!