Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez a zene tényleg keresztény?

Ez a zene tényleg keresztény?

Figyelt kérdés

Tudnátok ehhez hasonló számokat küldeni? (mert nagyon tetszik :P)

http://www.youtube.com/watch?v=c_e8-kCaXeo

Ha valaki nem szereti a nő hangot, van férfival is:

http://www.youtube.com/watch?v=p3mnlafmxPE

2013. márc. 25. 18:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

@78%

"Az együttes neve Impending Doom (=közelgő végzet)

, az album címe Baptized in Filth (=Mocsokban megkeresztelve)."

Nem tudom, hogy ezzel mi a baj.

A végzettől senki sem menekülhet...(ettől még nem feltétlen lesz rossz a végzet. Nem derül ki olyasmi, hogy valaki a halálnak szorít)

Megkeresztelkedni viszont nem csak fényes, villogó és bűntelen emberek szoktak vagy éppen tisztaságmániás gazdagok.

Értelmezhetnéd úgy az egészet, hogy még a nyomorban is kitartunk Isten mellett. (kapaszkadunk belé a mocsokban és kérjük, hogy húzzon ki). A megtérésről szól.

"Őszintén szólva én nem hallgatnék olyan keresztény zenét, amelynek alapja death metal, mert a kereszténység egyik legnagyobb üzenete, hogy legyőzte a Halált."

Attól hogy valami death vagy doom még nem lesz halálpárti...

Nem minden az élet fényes oldaláról szól.

Abban van igazad, hogy aki nem bírja annak megfájdulhat a feje.

"Az albumok borítói meg egyenesen visszataszítóak."

Ok, de ez a te véleményed. Szerintem meg művészet.

Az én véleményem az, hogy a kereszténység legnagyobb üzenete, hogy szeressük egymást. A Bibliából is ez jött le.

@69%

Köszi, ez a pásztor Bob valahonnan nagyon ismerős, majd végig hallgatom kicsit később.

De egyébként Hazardteam tényleg nem támadt rád. Csak a zenét kritizálta, mert nem éppen jött be neki.

Azért el fogok rajta gondolkodni, hogy mi lehet ennek az oka, mert ő nagy koponya :D Bocsi, lehet nem a legjobb szót használtam:)

2013. márc. 29. 19:51
 22/23 A kérdező kommentje:

Ja igen és a legfontosabb: nektek és béke és szeretet! (Isten áldásában)

:)

2013. márc. 29. 19:52
 23/23 @tesz válasza:

Néhány jó keresztény rock előadó:

Matthew West, Chris Tomlin, Lincoln Brewster, Luminate, Hyland, Kari Jobe

Remélem nem baj hogy ezeket megírtam de ezek az igazi keresztény zenék :)

2013. máj. 30. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!