Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Baptisták milyen zenéket...

Baptisták milyen zenéket hallgathatnak?

Figyelt kérdés
Jazz és komolyzene bele fér vagy csak egyházi?

2013. márc. 4. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Én baptista vagyok, szerintem simán.
2013. márc. 4. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mutass egy olyan dokumentumot, ahol isten megtiltja bárminemű zene hallgatását? Ha egy egyház valamit megtilt, az már nem is egyház, hanem szekta.
2013. márc. 4. 17:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Egy hithű keresztény életébe a jazz és a komolyzene bele fér?
2013. márc. 4. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a 2. válaszolónak. Nincs semmilyen arra vonatkozó szabály, hogy egy hívő keresztény milyen zenét hallgathat.
2013. márc. 4. 18:17
 5/9 Levente '96 ***** válasza:
100%

ne hallgass olyat ami Isten ellen van. (pont)

ennyi, amúgy meg ami a Lelket építi azt éri meg, és a komolyzene és a jazz tök jó, és az első építi szerintem leginkább a lelket

2013. márc. 4. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

1) nekem nagyon bejöttek a baptik zenéi, ez az egyik lényeges húzóerő, ami hétről hétre visszacsábít, mert normális minőségben nehezen fellelhetők a neten :)

2) amúgy metált (opera, power főképp) hallgatok, és bár nem járok túl rég a gyülekezetbe, de ottani rutinos ismerősöktől egy szóval nem hallottam, hogy meg lenne szabva, mit lehet hallgatni, viselni (ruha, frizura, testékszer, stb.), stb...

2013. márc. 5. 00:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Én baptista vagyok és mindenféle zenét hallgatok, még (kövezzetek meg), de világi slágereket is pl. Persze ami ilyen durvább, tehát kifejezetten Isten/hit ellen irányul vagy okkult töltetű, azt nem. De nem érzek kivetnivalót sem a komoly-, sem a jazz zenében (csak a jazzt alapból nem szeretem).
2013. ápr. 8. 22:04
 8/9 anonim válasza:
hallgathatsz bármilyet, ajánlom Toby Mac-et ő keresztény.
2013. jún. 17. 21:26
 9/9 gamersrác válasza:

Skrillex - Recess

Tinashe - All hands on deck

Skrillex - Burial

Skrillex, Alvin Risk - Try it out

Baptista vagyok de ez nem befolyásolja a zenei ízlésemet ( apám baptista lelkész ).

Nyugodtan hallgathatsz akármit, csak sátánista death metal zenéket nem.

2015. dec. 6. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!