Keresztények! Milyen számítógépes játékokkal szoktatok játszani?
19/F vagyok és hoztam egy döntést, mégpedig hogy nem játszok többet olyan játékkal amiben bűn lenne (Bibliában meg van írva: ne vesd a szemed bűnös dolgokra)
Így megváltam a counter strike sourcetól/1.6-tól, gta san andreastól, call of duty 2-től, age of empiresektől, bioshocktól és egyéb más erőszakos játékoktól.
A gépemen most csak az amnesia és a flat out 2 van.. de ezeket már kezdem unni. Szóval csak ötlet gyanánt ti mivel szoktatok játszani? :)
"Nem tudom hogy hol írja, de tudom hogy benne van, ha érdekel, keresd ki."
Na, ez aztán a komoly hit... :DDD
Ha nem embert kell ölni, akkor máris játszhatsz vele? Az is élőlény megölésének számít, ha zombikat, démonokat, szörnyeket kell levadásznod, ilyen alapon tényleg csak logikai játékokkal játssz.
Mielőtt ilyen kérdést kiírsz, legalább vedd a fáradságot, hogy kikeresed az "idézett" részt, és utána vágd emberek fejéhez, hogy keressék ki.
Egyébként egész véletlenül nem erre gondolsz?
"27 Hallottátok a parancsot: Ne törj házasságot.
28 Én pedig azt mondom nektek, hogy aki bűnös vággyal asszonyra néz, szívében már házasságtörést követett el vele.
29 Ezért ha jobb szemed megbotránkoztat, vájd ki és dobd el! Inkább egy tagod vesszen oda, mintsem az egész tested a kárhozatra jusson.
30 Ha jobb kezed visz bűnbe, vágd le és dobd el! Inkább egy tagod vesszen oda, mintsem az egész tested pokolba kerüljön.
31 Ezt is elõírták: Aki elbocsátja feleségét, adjon neki válólevelet.
32 Én pedig azt mondom nektek, hogy aki elbocsátja feleségét - hacsak nem paráznasága miatt -, okot ad neki a házasságtörésre. S aki elbocsátottat vesz feleségül, házasságot tör."
(Godolom, hogy nem ismered a Bibliát, ezért leírom, hogy hol találod meg: Újszövetség -> Máté evangéliuma -> 5. fejezet 27-32 versszakok)
Egyébként nem vagyok hívő, csak kerestem én is Istent, ha nálad is erről van szó, akkor ajánlom ezt a könyvet, hogy olvasd el:
Szia.
Nem vágom én ezt a vallás dolgot, de ahogy írtad eszembe jutott egy játék...
James Cameron : Avatar the game.
Itt választhatsz hogy kikkel vagy, a Na'vikkal vagy az emberekkel.
Ha a na'vik ellen vagy akkor azokat gyilkolhatod halomra, azok hivatalosan nem emberek, még a vérük is kék.Csak az a baj hogy ha emberrel vagy, hogy relatív rohadt gyönge vagy eg 4 méteres na'vihoz képest, de akkor mire van a lángszóró :PP
Am itt vannak képek: [link]
vidi: http://www.youtube.com/watch?v=wpQ0b9H2eYE
Én alapjáraton a kékekkel vagyok, de nekem úgyis mind1
13/f
"a Plants vs Zombies egy nagyon király játék :D lesz második része is?"
Jó kérdés, nem tudom sajnos.. De jó lenne! :))
Kaland játékok nem vonzanak? (jó kis fejtörős)
Én szeretem még az ilyen tárgy megtalálós játékokat is, főleg, ha jó sztorija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!