Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sopronban vannak Jehova Tanúi?

Sopronban vannak Jehova Tanúi?

Figyelt kérdés

2013. márc. 23. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%
Jól van kedves utolsó, minnél jobban próbálsz minket besározni, annál erősebb a hitünk, mivel tudjuk, hogy jó helyen vagyunk. Úgyhogy köpködj csak nyugodtan, mint annak idején a farizeusok tették ugyanezt, az akkori igaz Keresztényekkel. De ne félj, a jutalmad sem fog elmaradni.
2013. márc. 26. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Vankó!

"Mutasd már meg kérlek hol mondta István, hogy mi vagyunk az élethez vezető út és nem Jézus??"

Természetesen értelmezés kérdése az alábbi mondat. Csak István35 szerint sokminden nyilvánvaló dolog. Egy másik kérdésnél volt ez téma. Mindössze csak azért írtam oda hogy aki esetleg nincs vele annyira tisztában azoknak is érthető legyen. S ne félreérthető.

"Épp ellenkezőleg, ők a legboldogabb emberek, örülnek, hogy megtalálták az élethez vezető utat." (4. komment)

2013. márc. 26. 15:30
 13/18 anonim ***** válasza:

TI BESZÉLTEK IGAZSÁGRÓL JEHOVISTÁK?

HOL VAN A TI IGAZSÁGOTOK, MELYIK BIBLIÁBAN?

AZ EGÉSZ BIBLIÁT ANNYIRA BEMOCSKOLTÁTOK,HOGY MÁR RÁ SEM LEHET ISMERNI A SZENTÍRÁSRA. SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT!!!

HOL VANNAK A TI SZENTJEITEK AZ ELSÖ SZÁZADTÓL EGÉSZ A XIX.SZÁZADIG,HOL VANNAK AZOK A JEHOVISTÁK AKIK TARTOTTÁK A FRONTOT,HOGY A SZENTBIBLIA ÁTÉLJE AZ IDŐK VIHARÁT!!?? EGYET MUTASSATOK!!!

ÉLETEK EZREI VESZTEK ODA AZÉRT A KÖNYVÉRT AMIT TI OLY NAGY NEMESEN ELORROZTATOK,HOGY AZTÁN VERJÉTEK A MELLETEKET AZ IGAZSÁGOTOKKAL....DE SEBAJ MERT MEGKAPJÁTOK AMIT MEGÉRDEMELTEK HA MAJD ELJŐ AZ IDEJE, MINT AHOGY MEGVAN AZ ÍGÉRVE.

ISTENBE HINNI KELL,ÉS NEM KÉTELKEDNI A HATALMÁBAN!

EZT JÓL JEGYEZZÉTEK MEG MERT EZ A LÉNYEGE AZ EGÉSZNEK!

VAN E ISTENNEK HATALMA,HOGY MEGVÉDJE A SAJÁT SZAVÁT HOSSZÚ ÉVSZÁZADOKON KERESZTŰL,VAGY NINCS HATALMA HOZZÁ?

ÉS EGY TÉVES TUDATLANSÁGBAN HAGYJA AZ EMBERISÉGET SZENVEDNI EGÉSZ A XIX SZÁZADIG AMÍG AZTÁN JÖSZTÖK TI A VILÁG MEGMENTŐI. :) UGYE,HOGY EZT NEM GONDOLJÁTOK KOMOLYAN?

TÉRJETEK MEG A HAMIS ISTENETEKTŐL HA ÖRÖK ÉLETET AKARTOK. MERT HA NEM "JAJ" NEKTEK FARIZEUSOK,MERT TI AZOK VAGYTOK. MINDEN NAP ÚJRA MEG ÚJRA MEGFESZÍTITEK JÉZUS KRISZTUST A TI MEGVÁLTÓTOKAT.

TÉRJETEK ÉSZHEZ!!!!!!!!!

2013. márc. 26. 22:17
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon egyetértek az utolsó felháborodott hozzászólóval. Sehol sem voltak a 1931-ig amíg ki nem találták ezt az eszement szektát. Egyébként egyikük már elismerte, hogy az ő és a sokak által elismert keresztény vallás két különböző dolog. Ennyit már elértem, hogy nem keverik magukat a keresztények közé alattomos módon. Csak kibújik a szög a zsákból. Végülis nekem nem az fáj, hogy vannak és kitaláltak egy új vallást, hanem ,hogy megpróbálják összemosni magukat a kereszténységgel, a bibliát pedig teljesen átértelmezik. Ezután megtévesztik az embereket és hülyeségeket tanítanak a tudtukon kívül. Mert saját önálló gondolatuk vagy véleményük nincs, ezt gondolom mindenki látja. Csakis a bibliából idézgetnek, még akkor is ha köze nincs a dologhoz. És erre a felsőbb vezetők utasították őket. Azt pedig, amit tudni vélnek a bibliáról azt is felülről kapták és fogalmuk sincs arról, hogy igaz e vagy sem. Arra sincs elég eszük, hogy utánnanézzenek a dolgoknak.

Az pedig, hogy azt írják, Isten majd megbüntet a szavaimért, nem vall hivő emberre. Ilyet nem kívánunk a másiknak, ez az egyik a másik pedig hogy lesz*rom mit csinál jehova a halálom után mert szerintem nem létezik. Én a keresztények igaz Istenében hiszek. Na csá

2013. márc. 27. 07:10
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

"Mindössze csak azért írtam oda hogy aki

esetleg nincs vele annyira tisztában azoknak is

érthető legyen. S ne félreérthető." Ha valóban ezért írtad, akkor köszi, csak már megszoktam a kötekedő szándékú kérdéseket. Mellesleg szerintem nem Vankó, aki írt, a százalékok nem egyeznek, neki 28, Vankónak pedig 27, vagy 26, százalék, ha jól emlékszek, de javítsatok ki, ha tévednék.

2013. márc. 27. 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

A 13. Hsz.- primitív mocskolódásával most nem kívánnék foglalkozni, még önmagával is ellentmondásba keveredett szegény. A 14. Hsz. Pedig már azt hiszem jól bemutatkozott itt http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4.. Minden érve meg lett cáfolva, beleértve a mosaniakat is. Számomra a legviccesebb az volt, amikor azt mondta, idézem " A logika

mindenekfelett győzedelmeskedni fog és ha megfoglak egy kérdéssel, mert meg foglak fogni

(kicsit viccesen hangzik ez a mondat) nem tudsz

majd érvelni a logika ellen" Hát igen, szegény Vankó testvér úgy meg lett fogva, hogy azt sem tudta mit csináljon. :)

2013. márc. 27. 13:21
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Köszönöm István testvér!

Kedves kérdező! Nyilván velem leveleztél 5-6 napja, mert abban is Sopronról érdeklődtél. Választ pedig kaptál.

2013. márc. 29. 00:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Áldott Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! :)
2013. márc. 31. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!