Hol nincsenek?
Egyre több áldozata van a jehova féle fenoménnak sajnos..
"Hol nincsenek?
Egyre több áldozata van a jehova féle
fenoménnak sajnos.." Áldozata?? Kérdezd csak meg egy olyan tanút, aki azelőtt nem volt az és úgy tért meg, hogy mennyire tartja magát áldozatnak. Épp ellenkezőleg, ők a legboldogabb emberek, örülnek, hogy megtalálták az élethez vezető utat.
"Az szép, méghogy az élethez vezető utat. Kik által,
a jehovisták által, ugyan már. Mindent
kiforgatnak ami a bibliában van." Hazugság, mindig ezzel rágalmaztok minket, de amikor a bizonyításra kerül a sor, mindig kudarcot vallotok, és pont ennek az ellenkezője bizonyosodik be, vagyis hogy ti forgatjátok ki a a Bibliát.
Vidiripi
István35!
Az élethet vezető út.
(János 14:6) Jézus ezt mondta neki: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem jut az Atyához, csakis énáltalam.
"Hazugság, mindig ezzel rágalmaztok minket, de amikor a bizonyításra kerül a sor, mindig kudarcot vallotok, és pont ennek az ellenkezője bizonyosodik be, vagyis hogy ti forgatjátok ki a a Bibliát."
Jézus vagy az apostolok beszélnek a hét idöről?
"Az élethet vezető út.
(János 14:6) Jézus ezt mondta neki: „Én vagyok
az út, az igazság és az élet. Senki sem jut az
Atyához, csakis énáltalam." Mutasd már meg kérlek hol mondta István, hogy mi vagyunk az élethez vezető út és nem Jézus??
Hazug jehovisták vagytok, egy szavatok sem igaz, Már nem egy vitám volt veletek, egyetlen egyenes választ sem kaptam.
Az igazságot nem kell magyarázni, nektek meg be sem áll a szátok. A hazugságot, azt igen, azt el kell hitetni az emberekkel, ezek vagytok ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!