Milyen képes Bibliát ajándékoznátok egy 9 éves fiúnak?
Nem hívő a családja, de nagyon érdeklődik Isten felől, hisz is... nem szokásom ilyeneket mondani, de úgy alszik, mint egy szent... összekulcsolt kezekkel, háttal. Szóval nagy mély érzésű és roppant okos és értelmes gyerekről van szó. Szeretném bevezetni a vallásba, hogy értse az összefüggéseket, de persze leterhelni se akarom.
Melyik könyvet ajánlanátok, nektek mi vált be?
Üdv!
Ha nem hívő a család, akkor szólj a szüleinek szándékodról, nehogy sértődés legyen a vége.
Biblia gyerekeknek többféle van, például Képes Biblia gyerekeknek, illetve Gyermekbiblia, csak hogy kettőt említsek.
Szia!
Én Magos István könyvét ajánlom, melynek címe: Legkedvesebb bibliai történeteim az ószövetségből
Itt meg tudod rendelni 20% kedvezménnyel:
Üdv. Péter
Figyelmedbe ajánlok két könyvet:
Az Én könyvem biblia történetekről,
Tanulj a Nagy Tanítótól
Mind két könyv online olvasható és letölthető a következő linken
Kisgyerekről volt szó, ha feltűnt volna, erre te ide dobsz egy linket?
Gépen olvassa a kissrác? Ráadásul úgy nevelkedjen, hogy agyába épüljön az agymosó tanításotok? Ezt most tényleg komolyan gondoltad?
Én is egy normális gyermek Bibliát tudok ajánlani, bár nem vagyok vallásos, de kicsinek én is szerettem olvasni és azt a hibát követtem el, hogy (mivel lakásunkba ez volt elérhető) Jehova barmai gyerek Bibliát olvastam.
10 évembe telt, hogy teljesen megszabaduljak attól a félelemérzettől, hogy megsemmisülök a vég idején.
Nagyjából ennyit tudtak elérni nálam. Nagyon komolyan mondom, még véletlenül se olyat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!