Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért fogadják el sokan olyan...

Emberhalász kérdése:

Miért fogadják el sokan olyan nehezen, hogy Isten napjainban is üzen az emberiségnek prófétáin keresztül?

Figyelt kérdés

például:

nagyfigyelmeztetes.com

2013. márc. 22. 10:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Először is a hit az ember egyéni gondolatából fakad. Ha van egy egyház, vagy felekezet, ami a saját hitét hirdeti, az már nem a te hited, hanem egy téged befolyásoló gondolat magvacska, amit elültetnek benned és amelyről azt hiszed, hogy igen ez az enyém. Holott végig az ő tanaikat veszed... amit talán egy másik ember talált ki, vagy írt le.

Mindenkinek saját hitének kellene, hogy legyen és nem beszélni róla, hanem úgy cselekedni, ahogy jónak látja.

2013. márc. 23. 11:55
 22/26 ms91 ***** válasza:
Pontosan!
2013. márc. 23. 15:02
 23/26 anonim ***** válasza:

Kérdező: A link amit betettél egy szennylapra mutat, meg is indokolom miért írom ezt:

Megnéztem az oldalon az üzeneteket 2013 februáit és ott az első mondat ez volt: "Isten az Atya: El fogok törölni minden olyan nemzetet, amely az Arcomba köpött"

Nos az én Istenképem nem egy ószövetségi haragos bosszúálló Isten, hanem egy megbocsátó Istené. Ezért nem tudok azonosulni a leírtakkal. Nem is vagyok hajlandó tovább olvasni ezt a szemetet. Csak azon csodálkozom, hogy ezt valaki még beveszi. Idióta unatkozó emberek írkálnak össze vissza mindent, a balga nép meg birkamód követi. Kössz, de ebben nem veszek részt.

2013. márc. 24. 02:13
 24/26 anonim ***** válasza:

1) rossz példát hoztál

2) Isten napjainkban is szól az emberekhez - nem üzen, szól, elvégre végtelen hatalommal rendelkezik, maga az idő és a tér, megteheti, ha ezt akarja, ennek bizonyítéka a rengeteg személyes megtapasztalás is :) Hogy miért fogadják el sokan olyan nehezen? http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4.. #4

2013. márc. 24. 02:47
 25/26 ms91 ***** válasza:

Ezen amúgy nagyon nagy hülyeség vitázni.

Hogy miért? Olvassátok el ezt a könyvet:

[link]

40 évet foglalkozott Jézus életével és azt mondja el, hogy ezalatt mit fedezett fel Jézussal kapcsolatban.

10 évet vett el az életemből a vallás és az ő könyve kellett, hogy végre megértsem az egészet és nem azért, amit ő elmond, hanem amit ezalatt én is felfedeztem az beleillett az író elmondásába, csak az ő +30 évével több részletre felhívta a figyelmem.

2013. márc. 24. 03:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Őrtorony? Az a szabadkőműveseké. A legelső példányon még rajta is a volt a jelük! Tehát az a sátán vallása!
2013. márc. 25. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!