Miert van ilyen sok hitetlen?
Nem ertem,miert megy ki sok ember a kereszteny vallasbol.Mindenki csak az evoluciora,meg minden marhasagra hallgat,amit a tudosok felrevezetesbol csinaltak,hogy hitetlenek legyunk.Miert mossak at az agyunkat az ateistak?
Remelem,Isten majd megveri oket a hitetlenseguk miatt.
Mondom, hogy netvitéz vagy te!
Abból is a gyávábbik fajta. Nem mered kimondani, hogy nem fogadod el a vallásod legfontosabb emberét, pápát lelki vezetődnek... helyette elkezdesz itt ködösíteni.
A pápa elfogadta az evolúciót!
A bíborosokkal és a többi tanácsadóval együtt, persze. És már régen nem csak arról van szó, hogy a főpapok elfogadták - elfogadták azt már legalább 100 éve.
Most már arról van szó, hogy hivatalosan ki is mondják: mert tudják, hogy különben hiteltelenek lennének az értelmes híveik előtt.
Szóval maradjunk annyiban, hogy cafeteria keresztény vagy. Azok szemezgetnek a vallásból: ami tetszik nekik, azt elfogadják - a többit megtagadják.
De hogy miért nevezik mégis katolikusnak magukat?
Gyávaságból? Kényelemszeretetből?
Nem tudom.
De szaar. Én hívő vagyok de ég a pofám, hogy ekkora marha vergődik itt a keresztények nevében mint TE kérdező!!
Annyira sötét vagy hogy az már fáj, inkább maradj csendben, gyökér.
"bizony minden hívő ember számára fontos alap hogy nem származunk más fajokból"
Csak a vakhívőknek.
És a pápa nem az. Te sem fogadod el őt szellemi atyádnak?
Bocs sracok,lebuktam,troll vagyok :)
Ez nem sikerult :D
Na mindegy,majd legkozelebb.
Kedvesd kéredező!
Én is vallásos vagyok, de így inkább ne tedd, a reakció ellenkezőjét váltja ki, még több lesz a hitetlen.
Ez olyan, mint a sztrájkoló diákokra rákiáltott a sok fideszes nyugdíjas, hogy szégyeljék magukat, dolgozzanak és ne p*fázzanak, meg Isten küldte a Fideszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!