Égő ha nem éneklek a templomban?
Itthon énekelek egyedül. Vagy a párom, akivel ötéve együtt élek esetleg hall még énekelni, de annak külön örül, mert ritkán szoktam olyankor, ha itthon van.
Félek, hogy kinéznek, hogy mindenki énekel.
ja rappelj xDDD
Am én sem szoktam, nincs belőle semmi.
Nem baj, ha nem énekelsz, a szöveg a lényeg: néha jobb is, ha az ember nem énekel, mert nem is veszi figyelembe a szöveg értelmét. Ilyenkor tehát koncentrálj a szövegre. Hidd el, még rögtön kérdéseket is vethet fel benned, vagy adott eseten válaszokat adhat :)
Különben pedig nálunk ha valaki szépen énekel körülöttük, akkor fel szoktak bátorodni arra, hogy énekeljenek, akik nem szoktak, és mondom neked, bármilyen fals hangjuk is van, öröm azt hallani, hogy rászánták magukat! :)
Én katolikos vagyok. Ritkán szoktam énekelni, mert nem is tudom a dalokat, meghát az X faktor sincs meg bennem. :)
Múlkor viszont voltam egy evangélikus istentiszteleten. (temetés utáni) Hát ott szabályosan kinéztek, hogy nem énekelek. Egyik néni a kezembe nyomott egy énekeskönyvet kinyitva ott ahol énekelni kell és majdhogynem rámparancsolt (nem mondott semmit, de látszott, hogy nem tetszett neki, hogy csak csukott szájjal álok. tény és való majdnem az egész templom nótázott)
Kappan hangom van, és néha, mikor megérint jobban a Szentlélek, énekelek.Persze nem tőlem víszhangzik a templom.:-)
De volt idő, mikor én sem énekeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!