Lehetek Jehova tanúja, miközben keresztény vagyok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 13:23
11/16 anonim válasza:
A fölötted író vagyok KZitus!
Én ugyan azt az életet élem amit te,hiszen én is tanú vagyok,és nyugodt lelkiismerettel jelenthetem ki,hogy amíg református voltam meg sem közelítette az akkori életem a mostanit.Boldog vagyok,hogy Jehovát szolgálhatom,és Krisztust követhetem.Ha valaki megismeri ezt az érzést,szerintem nem lesz előtte kérdéses,hogy mit jelent kereszténynek lenni,és hogyan lehetünk azok!
12/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! A kérdésed rafinált, de bibliai értelemben a válasz egyszerű rá, az előttem szóló testvérek pedig megválaszolták, így hát nem szaporítom a szót.
13/16 lsandor válasza:
Valószínű, hogy ez csak egy provokáció, DE elmondom. Jehova Tanúi keresztények, nagyon komolyan vesszük a Bibliát és azzal összhangban igyekszünk élni
14/16 anonim válasza:
Szerintem tartsd magad távol az ilyen kamu dolgoktól, mint pl.: a Jehova tanúi. Kihasználnak és manipulálnak. És valószínűleg sokkal meggyőzőbbek, mint én, de ez azt jelenti, hogy jól ki vannak tanítva és jó a kommunikációjuk, nme azt, hogy igazuk van.. :)
15/16 anonim válasza:
Kedves utolsó, mentegetőzöl? Hát igen, a tiszta igazság nagyon meggyőző tud lenni annak, aki szereti az igazságot - sajnos nem túl sokan vannak!
16/16 lsandor válasza:
Utolsó előtti válaszoló! Jehova Tanúi nem manipulálnak és nem csapnak be senkit. Az igazság az igazság, ezen nincs mit bővíteni, ha valaki logikusan gondolkodik, akkor sok mindenre rájöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!