Ha fogamzásgátlás céljából valakit lekötnek, milyen mellékhatása van, testileg lelkileg egyaránt?
Szia: szerintem testi mellékhatásai nincsenek. Lelkileg lehetnek hatásai, pl ha fiatal valaki, megbánhatja, hogy megtette. Vagy egy nő érezhet valami hiányt, a nőiességéből.
Nekem van két ismerősöm, ők eldöntötték, hogy két gyermeknél nem akarnak többet, és vállalták a műtétet. Azóta is pozitív döntésnek élik meg. Persze ha valaki erre a lépésre szánja el magát ez sok mindentől függ, életkor, egészség, gyerekek száma, ha vallásos vagy, mit enged meg az egyházad. pl a katolikus egyház, csak természetes születésszabályozást fogadja el. Én már beszélgettem erről egy pappal, ha érdekel, hogy mit mondott, megirom privátban. De szerintem egy 42-43 éves nô esetében lehet, hogy jobb megoldás, ha már nem tud több szülést vállalni, mint a sok vacak gyógyszer, meg spirál, meg ki tudja még micsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!