Mi kell egy Sátánista beavatáshoz?
hát én már legalább 38 féle verziót hallottam, szal nemtom melyiknek higgyek, de engem is érdekelne, mi az igazság!
ha megtudod, lécci szólj!
Bár nem vagyok bennfentes, úgy gondolom, hogy a sátánizmus (LaVey-féle) individualista, tehát a közösség nem sokat számít. Ezt a "vallást" nem is kell közösségben megélni, így beavató szertartásra sincs szükség. Követed, mert tetszik, aztán kész.
Ellenben mondjuk az ördögimádatban már fontosabb szerepet kaphatnak az ilyen rituálék, de az más csapat.
válaszom válasza, ehhez nem sátánistának kell lenni, hanem elég, ha "ember vagy...nem vallásfüggő...
Kérdező, nem értelek, a Lavey-féle, a spisrituális sátánizmus érdekel, vagy egyéb ágai, beírod a keresőbe, s utánaolvasol, aztán kiválasztod, amelyik neked szimpatikus, már ha egyáltalán utánaolvasás után lesz ilyen ágazat. Még kereső vagy a kérdésed alapján, szóval, erre mi nem tudunk válaszolni, a sátánizmusnak sok formája van, előbb nézz utána, aztán lehet, egyik sem tetszik majd, vagy valamelyik csak részben (én is így vagyok vele, a spirituális sátánizmus csak részben tetszik, természetvallást követek).
Van, ahol van beavatás, van ahol nem muszály, vagy csak egy jelképes dolog, ami a valláshoz tartozás tudatát erősíti. Ha később mégsem tetszene, természetesen visszafordítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!