Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A pedofil papokat megszállta...

A pedofil papokat megszállta egy démon hogy ilyen gonoszságokat követtek el kislányok és kisfiúk ellen?

Figyelt kérdés
Hogy lettek gonoszak ezek a papok? MIközben szent helyen voltak mindig és mégis beléjük szállt a démon. Hogy lehetséges ez?

2013. febr. 26. 08:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg, de nem vagyok egyház tag, viszont a szexuális életet Isten korlátozza, illetve tiltja.

Csak házasságon belül engedélyezett.

az tény és való, hogy a cőlibátussal Én sem értek egyet, mert Isten az őt szolgáló embereknek nem tiltja hogy házasodjanak, Ezt az egyház találta ki a vagyon miatt.

2013. febr. 27. 12:51
 22/31 anonim ***** válasza:

Szia

Kérdező, írod:"sátán a hibás azért, hogy egyes papok gonoszak lettek"!

Ez az okfejtés emlékeztet egy történetre melyben volt egy fa melyről nem szabadott venni.

Persze vettek.

Az asszony magyarázat: a kígyó a hibás!

Az ember magyarázata: az asszony akit mellém adtál!

Vagyis hibás volt az Isten, mert rossz asszonyt adott és hibás volt a kígyó.

És volt két ártatlan ember - ezt Isten nem vette be.

Te mért veszed be, hogy az emberek / papok / bűneiért a démonok, vagy Sátán a hibás?

2013. febr. 28. 17:16
 23/31 A kérdező kommentje:
Hát nem beveszem, csak szerintem így van! nem azért, merrt védem a papokat, hanem azért, mert léteznek démonok!
2013. febr. 28. 20:07
 24/31 anonim ***** válasza:

"Te mért veszed be, hogy az emberek / papok / bűneiért a démonok, vagy Sátán a hibás?"

A bűnbeeséskor is hibás volt Ádám is Éva is és a kígyó is.

Ugyanígy egy pedofil gonosz tettében is hibás maga az elkövető is és a gonosz lélek is.

2013. márc. 1. 12:23
 25/31 anonim ***** válasza:

20. válaszra Alex Fly válaszára

Ez nagyon szánalmas, de jót lehet rajta nevetni. Ez egy katolikus gyónási imakönyv másolata. A viccet félretéve láthatjuk, hogy ezek az emberek komolyan BETEGEK.

Ez annyira életellenes, és tökéletes példája annak, hogy az idegen “Isten” mennyire gyűlöl minden embert és minden emberi dolgot. Az emberi élet minden részét lefedik, mindent, ami emberré tesz minket. Ezek a tanítások nagyon emberellenesek, és nagyon idegenek. Ami még rosszabb, ezeket a beteges tanításokat ártatlan gyermekekre erőszakolják rá, és így még több életet tesznek tönkre. Ennek a beteg “vallásnak” el kell tűnnie, minél hamarabb!

részlet egy katolikus gyónási imakönyvből:

Hatodik és kilencedik parancsolat

Megtagadtam házastársamtól a házasságon belüli jogait?

Részt vettem születésszabályozásban?

Kihasználtam a házasságon belüli jogaimat valamilyen módon?

Részt vettem házasságtörésben vagy paráználkodtam?

Megérintettem vagy megöleltem valakit tisztátalanul?

Követtem el bűnt bárkivel a saját nememből?

Maszturbáltam, vagy követtem el bűnt máshogy magammal tisztátalanul?

Rejtegettem bárki iránt kéjvágyó gondolatokat?

Voltak más tisztátalan gondolataim?

Öltözködtem valaha is szerénytelenül?

Tettem valami olyasmit ami másokban tisztátalan gondolatokat váltott ki?

Olvastam bármi illetlent vagy néztem illetlen képeket?

Néztem sokatmondó filmeket vagy programokat?

Megengedtem a gyermekeimnek vagy más, nálam fiatalabbaknak hogy ilyet tegyenek?

Használtam trágár beszédet vagy mondtam trágár történeteket?

Meghallgattam akarattal ilyen történeteket?

Dicsekedtem valaha a bűneimmel?

Követtem el bűnt a szűziesség ellen más módon?

2013. márc. 2. 02:56
 26/31 Alex Fly ***** válasza:

Megtudhatnám, mi benne a szánalmas?

Az, hogy egy képtelen állításra (mert a kereszténység tilt mindet ami jó,így a szexualitást is) válaszként idéztem a keresztyénség által is elfogadott választ, amely bizonyítja az állítás valótlanságát?

Netán az ellen van kifogásod, hogy egy alapjaiban (Isten szerint is) jó dologgal (jelen esetben a szexualitással) megfelelő korlátok között éljen az ember? Ebben az esetben mi a kifogásod a pedofil erőszak ellen? Az is csak szexuális aktus, ami szerinted teljesen rendben van.

Most akkor döntsd el, szükségesek-e a korlátok!

Az eredeti kérdésre pedig még mindig az a válaszom, hogy nem kell mindent a démonokra fogni. Az ember eléggé bűnös önmagában is, ne tetézzük ezt azzal, hogy a felelősséget is másokra hárítjuk. Ami nem zárja ki egyes esetekben a megszállottságot, viszont nem kell mindent azzal magyarázni.

2013. márc. 3. 13:25
 27/31 anonim ***** válasza:

"Ami még rosszabb, ezeket a beteges tanításokat ártatlan gyermekekre erőszakolják rá, és így még több életet tesznek tönkre. Ennek a beteg “vallásnak” el kell tűnnie, minél hamarabb!"

Mit értesz az alatt hogy el kell tűnnie?

2013. márc. 4. 11:12
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem démon,csak a rossz nevelés és a tökének tesztoszteronja az ok.Figyelem: a papok fél ezreléke.Az átlagemberek három százaléka látens pedofil.
2013. márc. 10. 17:59
 29/31 anonim válasza:
Szerintem logikus, hogy nem papból lesz pedofil, hanem pedofilból pap. Sokan egyedül Istenben találnak menedéket a sötét vágyaik elől, és sokuknak még úgy sem sikerül egy életen át elfojtani azokat.
2013. jún. 19. 04:44
 30/31 anonim ***** válasza:

Húúú 29-es ez nagyon szép volt!

De remélem az én fiammal sosem fog egy ilyen találkozni.

Te mit remélsz?

2013. jún. 20. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!