Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most hogy is van ez?

Most hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Tiatal lány vagyok aki keresztény életet szeretne élni...de nem megy....az oka:Van egy vissza térő bünöm.egy ideje már sikerul anélkul elnem..de ma bele este ismet....sirtam imatkoztam azert hogy meglegyen bocsajtva...es nem tudom mikor van ..szoval.Teljes szivebol megbanom akkor megbocsajtatik mivel Jézus meghalt a mi buneinkert() de....felek...hogy...ez nincs...nem tudom...hogy most akkor bunos vagyok,vagy mar megbocsajtotta nekem Isten? kérlek valaszoljatok.:/

#Isten #bun megcsobajtas
2013. febr. 21. 16:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Persze, nem csak imádkozni kell. Olvasni kell a Bibliát is. Nekem így sikerült. :)
2013. márc. 4. 18:16
 22/22 Hazardteam ***** válasza:
Szerintem meg, ami embernek lehetetlen, Istennek lehetséges. Én már nem hiszek az "önmegváltásban", az ilyesmit inkább Istenre bízom. Valahogy ütősebb.. Főleg, ha eszembe jut a római és a galata levél.
2013. márc. 5. 18:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!