Először a kutyákba raknak chipet aztán belénk?
Így tesztelik a Fenevad bélyegét? ( lásd: jutub)
Van esélye annak,hogy tényleg úgy alakítják majd a világot,hogy akiben nincs chip annak ellehetetlenítik az életét?
amúgy van már konkrét bőrre ragasztható nini véletlenül bélyeg alakú chip, ami mér minden bio adatot és továbbít és ez is csuklón lesz...mik ezek, ha nem a fenevad bélyegei? Ha hiszel a megváltásban, nem fogadod el és kvázi éhezel ezért, mert chip nélkül nem tudsz vásárolni, mint ahogy Jézus is érted halt meg.
Szerintem elég sok a "véletlen" a Bibliában és amikor már ezeket a dolgokat ilyen szinten be lehet azonosítani, itt a vég. MAi hír, hogy a lelkedet is avatarba akarják ültetni és halhatatlan robot leszel...plusz a fejáültetés is lehetséges ma már..stb...
Azért ne hasonlítsuk magunkat össze a kutyákkal.A kutyában nem árt, ha van chip, mert így kevésbé tud elkallódni, ráadásul a veszélyes ebeket (és gazdájukat) könnyebben megtalálják baj esetén.
Ráadásul a kutya nem igen tud tiltakozni és fellépni ez ellen, az ember viszont ki tudná védeni, hogy chipet rakjanak bele, amennyiben nem birka.Ne legyünk birkák!
utolsó !
Nem tudod miről van szó ! Tudom el fog riasztani,de egyesek szerint köze lehet egy bibliai jóslathoz.
Keress rá arra,hogy verichip vagy a fenevad bélyege !
Egyesek azt mondják,hogy először kedvezményekkel fog járni a chip viselésse. Úgy, hogy majd mi magunk akarjuk,kérjük.Orvosi ellátás,vásárlás, személyazonosítás,hitel,munka,tanulás,stb.
Később feltétel lesz.
Aztán majd ezeket meg sem kapják azok akiben nincs chip.
Hogy fog ennivalót vásárolni aki nem veszi fel ??
http://www.youtube.com/results?search_query=a+fenevad+b%C3%A..
Amugy eszembe jutott FankaDeli egyik száma amiben azt mondja hogy
"Butító iskolák, mérgező gyógyszerek,
A törvény szemében nem lehetsz jó gyerek.
Nagy testvér intézi, ne legyen kis testvér,
Nemsokára sorban állsz a chipedért.
A kutyába engedik, birkába mért ne?!
A profit előtt miért borulsz térdre?
Tudom, mert megértem - én is, mint mások
Az utolsó esélyünk: az, amit láttok."
Miért ne érteném??
Nem lenne szabad hagyni, még kedvezmények esetén sem, hisz tudjuk, hogy működik a birka etetés.
A dalszövegnek pedig igaza van.
"Nem lehet visszaélni vele, mert az életfunkciók leállásával tönkremegy"
Ha az életfunkciók leállásával tönkremegy, akkor hogy akarsz vele holttestet azonosítani?
Amúgy azonosításra ott a rendőrség, meg sok minden másra is, ne vegyük el a munkájukat.És egyébként is, boltokon kívül még van egy rakat olyan hely, ahol jelenleg csak készpénzzel lehet fizetni.Ott hogy használnák a chipeket?
Nem kell ez a nagy modernizáció és szükségtelen minden apró fillért kikutatni a zsebekben, mert ugyebár erre megy a játék!És én valószínűnek látom, hogy épp emiatt nem lesz ebből a dologból semmi soha, mert bizonyos korrupt fejeseknek abszolut nem érdekük, hogy nyomon követhető legyen a pénzmozgásuk és ők maguk!Vagy nekik nem lenne chipjük?Megint lesz, akire más törvény vonatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!