Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van bűntudatom mióta...

Miért van bűntudatom mióta nagyobb az érdeklődésem?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam hívőnek.

Szoktam imádkozni-kérdéses,hogy minek ha nem hallgat meg,hiszen nincs hitem.

Igazából mióta kicsit jobban érdekel a vallás azóta bűntudatom van ha nem imádkozom,hogy nem gyakorlom a vallásom.

Ez legalább eddig enm volt. Nem jobb lett mióta érdekel hanem még egy kis púp lett a lelkemen.

Nincs lelki megnyugvás,meg feloldódás.

Több a kétség,a bűntudat,ráadásul az amúgy sem eseméyndús életem még kevésbé tudom élvezni,de még csak képzeletben sem, mert MINDEN BŰN !!

Mióta imádkozgatok azóta a lelkem kevésbé nyugodt.

Ez miért van és mi lehet tenni ellen avgy az ügy érdekében?

2013. febr. 18. 20:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Megtudom érteni az érzésedet mivel én is hasonló helyzetben voltam. Van egy jó hírem. ki lehet belőle gyógyulni akkor ha akarod. Én segíteni tudok ebben a Biblia segítségével.

Ha tényleg érdekel vedd fel velem a kapcsolatot skypon a címem: amigos750 vagy tel: 0670 630 7989

Ha még is elzárkózol tőle nem sértődöm meg de a lelkiismeret nem fog békén hagyni. Addig is van egy oldal amin keresgélhetsz utána ez a www.jv.org

üdv: Imi

2013. febr. 21. 21:05
 22/23 A kérdező kommentje:

Szóval majd lesz valami.

Csak folytassam .

2013. febr. 21. 21:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Ajnálom menj el egy Élet a Lélekben szemináriumra. Ott meg tudják oldani ezeket a gondokat.
2013. febr. 22. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!