Miért van bűntudatom mióta nagyobb az érdeklődésem?
Nem tartom magam hívőnek.
Szoktam imádkozni-kérdéses,hogy minek ha nem hallgat meg,hiszen nincs hitem.
Igazából mióta kicsit jobban érdekel a vallás azóta bűntudatom van ha nem imádkozom,hogy nem gyakorlom a vallásom.
Ez legalább eddig enm volt. Nem jobb lett mióta érdekel hanem még egy kis púp lett a lelkemen.
Nincs lelki megnyugvás,meg feloldódás.
Több a kétség,a bűntudat,ráadásul az amúgy sem eseméyndús életem még kevésbé tudom élvezni,de még csak képzeletben sem, mert MINDEN BŰN !!
Mióta imádkozgatok azóta a lelkem kevésbé nyugodt.
Ez miért van és mi lehet tenni ellen avgy az ügy érdekében?
Kedves kérdező.
Megtudom érteni az érzésedet mivel én is hasonló helyzetben voltam. Van egy jó hírem. ki lehet belőle gyógyulni akkor ha akarod. Én segíteni tudok ebben a Biblia segítségével.
Ha tényleg érdekel vedd fel velem a kapcsolatot skypon a címem: amigos750 vagy tel: 0670 630 7989
Ha még is elzárkózol tőle nem sértődöm meg de a lelkiismeret nem fog békén hagyni. Addig is van egy oldal amin keresgélhetsz utána ez a www.jv.org
üdv: Imi
Szóval majd lesz valami.
Csak folytassam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!