Bűn Isten szemében pszichiátriai gyógyszereket szedni depresszióra, szorongásra?
Jézus és Mária... aha!
Szóval HITELES iratnak veszünk egy 2000 éves mesét, melyet ráadásul az 1414-18-as években át is alakítottak (konstanzi zsinat). 4 évet szórakoztak ilyen baromsággal, látszik, hogy volt idejük. Most komolyan, egy szegény arámi ács és annak családjával foglalkozó mesét képesek úgy beállítani, mint egy valóságot tükröző és Igazságot tartalmazó történetet. HAHAHA
A mai emberek 80% szerintem nem is tudja, hogy eredetileg nem zsidó volt (már ha valóban élt, melyet kétlek), hanem arámi (a héber sokkal később alakult ki).
A másik dolog, ha valóban úgy zajlott le minden ahogy és amikor, akik feljegyezték mindezt, a család minden percénél jelen voltak? Pl: Jézus születésénél is?
Vagy az, hogy a Föld hogy és hány nap alatt keletkezett, azt is feljegyezte valaki, mikor még ember se volt?
20,
Jaa, hogy te így érted! Akkor már én is értem és igazat adok neked. Bocs, de valami zavar lehetett a kommunikációs csatornában. Ma ez a második kérdés amiben egyet értek veled, úgy érzem kezdünk egymásra hangolódni... :)
21!
Szerintünk a Bibliát Isten sugalmazta, és ő mindent tud.
Szerinted nem.
Szóval ha én írok egy könyvet, és azt terjesztem, hogy ez egy isteni eredetű mű, attól még senki se fogja komolyan venni. Pedig lehet, hogy igaz! X)
Ki tudja, vízen is tudnak már járni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!