Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Katolikusok! Mennyire vagytok...

Katolikusok! Mennyire vagytok megelégedve Erdő Péter bíborossal?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 12:23
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
csak az a baj vele hogy szabadkőműves :(
2013. jan. 29. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Sajnos zsidóból lett keresztény katolikus, akik nem szakított a zsidó hagyományokkal. Nem tudom nála hogy fér össze a kereszténység és a zsidó vallás. A zsidók nem fogadják el még a puszta létét, hogy Jézus Krisztus megtestesült élő személy, aki volt, aki van és aki lesz. Isten és ember is. Keresztre feszítették a zsidók. Az egész Újszövetséget nem fogadják el. Ők még várják a Messiást, akit persze megöltek a földi életben. Erdő nem tudom hogyan tudja ezeket a tényeket magában helyretenni, de nagyon valószínű, hogy egy báb, akit a háttérből irányítanak.
2013. jan. 29. 14:14
 3/7 Andizsuzsi ***** válasza:
84%

"Sajnos zsidóból lett keresztény katolikus, akik nem szakított a zsidó hagyományokkal. Nem tudom nála hogy fér össze a kereszténység és a zsidó vallás."

Katolikus szülőktől született, katolikusnak keresztelték, katolikus iskolában érettségizett. Milyen zsidó hagyományt követ?

2013. jan. 29. 14:45
 4/7 anonim válasza:
Erdő család a századfordulón keresztelkedtek át katolikus hitre. Előtte izraeliták voltak.
2013. jan. 29. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Ez a gond velünk katolikusokkal, hogy így széthúzunk... Semmi tiszteletet nem tanúsítunk már a vezetők felé.

Lehet, hogy a századfordulón kikeresztelkedett a család, és akkor mi van? Már a Horthy-korszak sem tekintette azokat zsidóknak, akik 1920 előtt tértek át. Aki 1920 után azoknál felmerült a gyanú, hogy csak haszonból tette. De még akkor sem Erdő Péter tehetne erről. Hülyeség valakit emiatt megítélni, az a lényeg ő mit gondol.

Amúgy a kérdésre válaszolva én nagy tudású embernek tartom, büszke vagyok rá, hogy a magyar bíboros az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának elnöke. Nem mellesleg örülök, hogy egyházjogász, nem árt, ha jogban jártas ember van a magyar egyház élén.

2013. jan. 29. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Már a Vatikánban kiválasztották, mert belépett a szabadkőművesek közé, (ami az egyházból való kitiltással jár) ezért nem vállalja fel. A Világkormány gépezetének beépített téglája. Gyenge vezető, ezért esik szét a katolikus egyház Magyarországon. Nyugaton katolikus templomok múzeumok, ott nem szokás templomba járni, ez az új sátánista felfogás. A szöveg: "A magam módján vallásos vagyok." stb.
2013. jan. 29. 22:54
 7/7 anonim válasza:

sajnos Erdő Péter lezülleszti az egész katolikus egyházat

Igaz a mondás: fejétől bűzlik a hal

2013. jan. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!