A Bibliában benne van, hogy a homoszexualitás bűn?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 20:25
11/26 A kérdező kommentje:
Én eredetileg keresztény vagyok, de vannak saját nézeteim... Ilyennek tartom pl ezt, szerintem Isten mindenkit egyenlőnek teremtett (ugye mindenhol ezt hirdetik), akkor miért ne nézne a homoszexuálisokra is egyenlően? Vagy mégse teremtett mindenkit egyenlőnek? Miért nem segít a millió éhező kisgyereken? Valaki pedig miért veheti tömegszámra a kül. yachtokat, meg szigeteket? Vagy pl. ha nem jársz templomba nem is vagy hívő... igazán csak a templomban találsz megnyugvásra stb.... badarság... ott csak a "szent" papok zagyvaságát hallgatom körbe-körbe, akik a jó, tiszta életről beszélnek, míg a legtöbbnek sokkal több bűne van, mint a rendes embernek.
2013. jan. 26. 15:26
12/26 anonim válasza:
Kedves 10-es! Én értem hidd el, de te nem válaszoltál a kérdésemre.
13/26 anonim válasza:
De, az első mondatom után pontosan azt tettem.
14/26 anonim válasza:
A gerjedés és a szerelem nem ugyanaz. Továbbra is érdekel, hogy a férfiak közötti szerelem bűn-e?
Ilyen alapon a gumi is bűn, hiszen nincs benne a Bibliában a teremtő szándéka ellen van, hogy sokasodjunk.
15/26 anonim válasza:
Ha a szerelem nem lángra lobbanás valaki iránt, akkor mi? De nyugodtan hajtogasd csak, ha neked így jó.
A gumi ügy megítélés kérdése. Olyan ige nincs, amely kimondaná, hogy örömszerzés céljából nem lehet házaséletet élni, olyan viszont van, ami bűnnek mondja a homoszexulaitást.
16/26 anonim válasza:
A lángra lobbanás nem feltétlen jelent buja gondolatokat. Voltál te már szerelmes?
17/26 anonim válasza:
Igen, ez a vita is ugyanúgy ér véget, mint a többi: csűrés-csavarás, mellébeszélés, miközben az eredeti kérdés a homoszexualitásról szól. De nyilván holnapután megint felteszi valaki ezt a kérdést, és ott majd folytathatjuk. A magam részéről kiszálltam.
18/26 anonim válasza:
Naaa, csűrés csavarásban a vallásosak az élenjárók!
19/26 anonim válasza:
Nehogy már az alkoholistákhoz hasonlítsuk a melegeket.
Pia nélkül bárki tud élni. Aeea csak rászokni lehet.
Az ember szexualitása viszont hozzá tartozik. Ki kell élnie. A cölibátust senki se tudja betartani.
20/26 anonim válasza:
A Biblia egyébként tele van tévedésekkel. Ezt a pápa is elismerte most egy könyvben. Ebben is téved. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!