Hit gyülisek! Mi az a rock evangéliuma?
Figyelt kérdés
Tavaly láttam néhány óriásplakáton, hogy a nálatok rendezett Petra koncertet hirdettétek, "hallgasd meg te is a rock evangéliumát" szlogennel.2013. jan. 24. 23:32
1/8 anonim válasza:
Egy kicsit szerencsétlen elnevezés a rock zenével történő evangélizálásra :D
3/8 yuda válasza:
Egyértelműen nem ez az ötödik evangéliumi könyv a Máté, Márk, Lukács és János után. :D
Szerintem egy perc gondolkodás után bárki tudja értelmezni, aki akarja.
Rock zenét játszanak hívő, újjászületett keresztények és közben, vagy/és végén bizonyságot tesznek Jézus megváltásáról és ez mit jelent számunkra...és aki akar, elfogadhatja Jézust személyes megváltójának.
Itt két link, amit elsőre beírtam és találtam-bővebben ír, mint én és biztos hihetőbb is:
4/8 Pietrosol válasza:
Szia!
Trendi felekezet!Valamivel be kell csábítani a híveket.
5/8 anonim válasza:
Egy újító szellemű marketing fogás.
6/8 anonim válasza:
Van, aki nem feszes vigyázbanállással szeretné dicsérni Istent. Erre már a katolikusok is kezdenek rájönni, csak kicsit lassan kapcsolnak.
8/8 netbakter válasza:
Nem nézel TV-t. USA-i egyház-rock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!