Létezik valóban gonosz vallás?
érdekes, hogy úgy látom a válaszokból, hogy a keresztények hisznek leginkább a gonoszban és annak erejében :)
poet1: azért vagyok szkeptikus ezzel kapcsolatban, mert ha lenne ilyen pusztításra törő vallás jelenleg, akkor az benne lenne a hírekben. ha csak tíz ember komolyan feltenné erre az életét is elég csúnya eredménye lenne. szóval azt, hogy lenne ilyen szervezett pusztító szekta a nyugati világban azt valahogy nehezen hiszem.
de valami linket tudsz dobni erre a fekete sátánizmusra? én ahogy átfutottam a wikipédiát ott sem látok olyan sátánizmus verziót, ami azt mondaná, hogy mi vagyunk a rosszak és el akarunk pusztítani mindent :) szerintem ott azért kellene, hogy legyen valami nyoma, ha lett volna ilyen a történelemben, bár lehet felületesen futottam át.
letzik-e valoban gonosz vallas!!
hogyne!!
a keresztenyseg!!!
lasd,;
inkvizicio,tomeges gyilkossagok,keresztes hadjaratokban,stb-stb vervadak!!!
nem eleg!
-es mindezt azert mert mint kijelentettek,;
-"jezus akarja ugy"!!
Igen, létezik.
Bármelyik vallás az.
hollofernyiges!
tevedsz!az Aztek es Toltek,kesobb az Inka,vagy joval korabban a Maya "papok" a termekenyseget hozo boseges esoert es a napert teptek ki sziveket!
poet1!
te tevedsz!
igenis a keresztes hadjaratok vezetoi-(legtobbszor egyszeru kereszteny szerzetesrendiek)-hirdettek fennhangon,;-"Isten akrta ugy"-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!