Ki volt Boldog Nóra, mit tudtok róla?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 22:27
3/12 anonim válasza:
Igen? Nekem nem adott ki találatot!
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, a Googlet próbáltam már, de jobb híján Ördög Nórit dobja ki egyfolytában. Pedig tudtommal van Boldog Nóra, a kislányom (, mert Ő is Nóra) kereztelőjén megemlítették, de sajnos csak említés volt. Így gondoltam utána nézek, de hiába kutattam utána, még a neten sem jártam sikerrel. Ezért gondoltam, hogy hátha van közületek valaki, aki hallott valamit felőle.
2009. aug. 30. 14:02
5/12 anonim válasza:
Szent Eleonóra
özvegy. Mélyen vallásos és sokat adakozó francia hercegnô volt. III. Henrik angol király (1216-1272) felesége lett. Az udvari élet közepette is megtalálta a buzgó ima lehetôségét, és még több alkalmat talált a jócselekedetekre. Amikor férje meghalt 1272-ben, a kolostori életet választotta. �1292. [B64; I194]
A Nóra az Eleonóra röviditése. Szent Eleonóra a védőszent.
6/12 anonim válasza:
Igen, Nóra-Eleonóra az még csak hagyján, de a szent és a boldog nem ugyanaz!
7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az utolsó válaszolónak a hasznos infókat!
2009. aug. 30. 22:47
8/12 A kérdező kommentje:
Mármint az utolsó előttinek.:) Amúgy furcsa, de tényleg az Eleonóra lett Nórim védőszentje.
2009. aug. 30. 22:48
9/12 A kérdező kommentje:
Azért, ha valaki mégis hallott Boldog Nóráról, akkor azért várom, mert nagyon érdekel ki is volt Ő.
2009. aug. 30. 22:49
10/12 Edward Cullen ® válasza:
Azthiszem ö volt az a Nóra aki Boldog volt de nem vagyok biztos benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!