Mit gondolsz egy ilyen hívő lányról és fiúról?
4 éve vannak együtt, 3 év után szeretkeztek először...
mindketten hívők
21 vagyok.
Nem is feltételeztem,hogy rosszak lennétek.:)
A vallásos hitet talán idővel kinövitek és rájöttök mi az igazi félelemmentes szabadság,amikor a saját boldogságotokra építitek az életeteket.
...igen...21-es...a félelementességhez meg kellene ismerni az ÉLŐ ISTENT,és VELE kapcsolatba kerülni...amíg ez meg nem történik, marad a félelem, sajnos, mert hiába nyugtatjuk , hogy Jézus megmondta, hogy ISTEN minden bűnt megbocsát, csak a Szentlélek káromlását nem, mégis bizonytalanok, mert nem ismerik ISTENT, Jézus KRISZTUST, és a Szentlélekről sincsen megfelelő ismeretük...a vallási előírások, dogmák pedig megakadályozzák, ha találkoznak is az IGAZSÁGGAL, azt el merjék hinni...:(
...de így van ez jól, mert a bátraké az IGAZSÁG..:)
Csoda,hogy eddig kibírtátok,de miért nem lehet elmenni abba a jó hivatalba és aláírni egy nyomorult papírt és onnantól kezdve senki nem köthet belé,na?Le van ejtve,h diákok vagytok és nem éltek együtt,majd ha tudtok összeköltöztök,ha megvan a papír tiszták vagyok.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!