Ismerőseim szeretnék, ha Hit Gyülis lennék. Mit tegyek?
Tessék egy exgyülis véleménye:
Én is HGY-s vagyok.
Nem teljesen adja át a kérdésed hogy mit takar az hogy "szeretnék"? Ha nyomást gyakorolnak rád akkor ezért ne gyere el, ez egyáltalán nem muszájról/kötelezőről szól. Én is igazából a barátaiddal beszélgetnék el ha valóban erről lenne szó. Attól pusztán hogy gyülekezetbe jársz még nem lesz semmi. Nem a felekezet hanem Jézus Krisztus üdvözít, Őhozzá kell menni és ezt kel vágynod.
Ha viszont félreértem és tényleg csak invitáltak/meghívtak akkor rajtad áll hogy eljössz-e. A legbiztosabb a személyes tapasztalat, hogy elmész egy istentiszteletre és ott beszélgetsz emberekkel/megnézed milyen. Nincs semmi belépődíj vagy kötelezettség hogy végig kéne ülnöd, rád van bízva hogy mikor jössz és meddig maradsz, szóval ha érdekel és kíváncsi vagy akkor mindenképpen azt ajánlom hogy látogass el és győződj meg róla személyesen.
Szeretettel várunk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!