Egy budapesati gyülekezet nevére lennék kíváncsi?
Figyelt kérdés
egy ismerősömtől hallottam,közismert.És úgy tudom hogy ilyen vendéglátó ipari egységekben(értsd jól:D) tartják az összejöveteleket és ott evangelizálnak,mobilról olvassák a Bibliát.Ha valaki esetleg többet tud róla,akkor nagyon megköszönném ha mesélne róla.
Előre is köszönettel a válaszért:)
2012. szept. 14. 12:37
1/1 anonim válasza:
én csak a Golgota Gyülekezetre tudok gondolni.. asszem a Blaha környékén van egy kávézójuk.
egyébként a mobil-Biblia olvasás nem csak egy bizonyos gyülekezetre jellemző. én sok fiatalt látok mobilról olvasni, mivel mobil úgy is van náluk, nem kell ifire és az Istentiszteletre Bibliát cipelni. szerintem is elég praktikus dolog, hiszen a nap bármely szakában előkaphatod, ha ráérsz vagy vmit keresni akarsz rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!