Pio atya valóban jövendölt a magyarokról?
"Pio atya valóban jövendölt a magyarokról?
olvastam magyarul , de semmi hivatkozást,forrást nem találtam"
Mármint azt olvastad, hogy jövendölt a magyarokról, de nem találtad meg a jövendölés szövegét, vagy a jövendölést olvastad, és azt nem találtad meg, hogy milyen forrásból jutott el hozzánk a jövendölés?
a jövendölést olvastam, de csak magyarul.
nem találtam külföldi forrást (bizonyitékot), így olyan mintha csak mi találtuk volna ki.
„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
Forrás: [link]
Blanár Mihály (ő az irója a Szent Pió Atya a titokzatos karizmatikus című könyvnek, amelyet a Testvéri Szolgálat Alapítvány adott ki 2002-ben), azt mondta, hogy ő nem tud erről a próféciáról semmit, és nincs semmiféle hiteles olasz forrás ami ezt a próféciát megerősítené.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!