Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi és a többiek,...

Jehova tanúi és a többiek, nektek legális Windows vagy (ingyenes) Linux van a gépetekre telepítve?

Figyelt kérdés

2013. jan. 2. 17:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Ja és zene (mostani nagy kedvencem):

http://www.youtube.com/watch?v=f1QGnq9jUU0

2013. jan. 3. 15:09
 22/25 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező! Akkor én is had válaszoljak a magam kérdésére, ha nem haragszol, akkor a Bibliából, ha már a vallás kategóriánál vagyunk.

3Móz 23,22 Mikor pedig földetek termését learatjátok: ne

arasd le egészen a meződnek széleit, és az

elhullott gabonafejeket fel ne szedd; a

szegénynek és jövevénynek hagyd azokat. Én

vagyok az Úr, a ti Istenetek.

Isten arra buzdította azokat, akiknek van, hogy adjanak egy kicsit azoknak, akiknek nincs. Hogy amikor elmennek oda felszedni azt, ami nem a sajátjuk.

Vagy ezt nem olvastad?

Mt 12,3 Ő pedig monda nékik: Nem olvastátok-é, mit

cselekedett Dávid , mikor megéhezett vala ő és

a kik vele valának?

4. Hogyan ment be az Isten házába, és ette meg a

szentelt kenyereket, a melyeket nem vala

szabad megennie néki, sem azoknak, a kik ő

vele valának, hanem csak a papoknak?

2013. jan. 3. 18:09
 23/25 anonim ***** válasza:
5%
Aki lepontozott, annak üzenem, hogy nem hazudok, ez tényleg így van nálunk. Nem szeretjük a warezt.
2013. jan. 3. 21:52
 24/25 A kérdező kommentje:

Hát én mindenkit felpontoztam...

"Kérdező! Akkor én is had válaszoljak a magam kérdésére, ha nem haragszol, akkor a Bibliából, ha már a vallás kategóriánál vagyunk."

Dehogy haragszom:)

Örülök, hogy elbeszélgetsz magaddal. xD

(legalább így ránk is ragad valami)

A mátés sztorit ismertem, de a mózeses idézet az új számomra. Tehát örülök, hogy megosztottad, köszi!

Egy fokkal szimpatikusabb lett ez a Mózes srác. Habár az Úr még nála is nagyobb koponya:P

2013. jan. 4. 11:03
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet nagyobb koponya, mivel Mózes találta Istent, hogy a sok balga zsidó egy felsőbbrendű hatalmat kövessen, mert így jobban engedelmeskedtek.
2013. jan. 4. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!