Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarországon legális custom...

Magyarországon legális custom romot felrakni egy készülékre?

Figyelt kérdés
Android és windows phone érdekelne

2012. dec. 7. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
csak a garit bukod tőle
2012. dec. 7. 00:11
 2/7 A kérdező kommentje:
azt tudom. akkor ezek szerint legális mindkét platformon?
2012. dec. 7. 00:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolod megállít a rendőr és megnézi?
2012. dec. 7. 08:39
 4/7 Beviz Elek ***** válasza:

Nyugodtan rakhatod, csak a garit bukod ahogy már írták. De ha visszaállítod gyárira akkor a gari is érvényes.

én a szolgáltatóhoz mentem be, hogy nem megy a net custom rommal. Más beállítás volt rá érvényes... A srác segített beállítani, de kommandó nem jött:D

2012. dec. 7. 10:41
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

nem a rendőrség érdekel, hanem hogy legális-e :)

2012. dec. 7. 12:22
 6/7 Golan Trevize ***** válasza:

Legális, és a garanciát sem bukod.

Természetesen ha a custom ROM miatt nem működik a telefon, akkor a gyári software visszaállítása fizetős lesz, de ha elromlik a kijelző, akkor meg senkit nem fog érdekelni, hogy milyen rom van rajta.

2012. dec. 28. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szervizfüggő.

Ha úgy romlik, hogy nem látni semmit a kijelzőn akkor nyilván ők sem tudják megmondani, hogy főzőtt ROM van rajta tehát megcsinálják. De mondjuk olyan baja van aminél megnézhető akkor van ahol megnézik.

Havernak a Sony szervizben húzták át a garit, mert főzőtt ROM volt rajta.

2013. febr. 12. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!