Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tudtok mondani a Hit...

Mit tudtok mondani a Hit Gyülekezete tagjairól? Milyen tapasztalataitok vannak velük?

Figyelt kérdés
Sokmindent lehet hallani, de én inkább személyes véleményeket kérnék.
2012. dec. 30. 22:04
1 2 3
 21/27 kzs ***** válasza:

Hát nézd... ilyen is van.

De nem ez a jellemző a HGY tagjaira.

Teljesen hétköznapi, normáis emberek, és csak egészen minimális közülük az, aki úgy viselkedik, mint az az illető, aki ennyire rámenős.

Annak az illetőnek pedig több bölcsesség kéne (sokkal több).

Na de majd helyrejön...

2013. jan. 1. 01:54
 22/27 anonim ***** válasza:
Kedveseknek tűnnek, aranyosak, naivak, szűk látókörűek, noha van némi műveltségnek tűnő tudásuk, de sajnos ez nem egy teljességre, logikára törekvő tudás, bölcsesség - aféle agymosás...
2014. márc. 31. 22:02
 23/27 anonim ***** válasza:

Azt kifelejtettem, hogy szűk látókörűek, és csőlátásúak. Na meg szűk látókörűek, és naivak. És csőlátásúak is. De ez definíció szerint, hisz ha nem ilyen vagy, akkor előbb utóbb kiderül rólad, hogy "bűnös vagy", vagy csak simán magadtól eljössz onnan. Tehát egy fajta természetes szelekció alapján nagyjából ilyenek.

(Persze ez az én tapasztalataim és ismereteim alapján van így, és persze tisztelet a kivételnek, akitől elnézést is kérek. Javítsatok ki, ha tévedtem, de indokoljátok is.)

2014. márc. 31. 22:17
 24/27 alex gödöllei válasza:
Nagyon sokat beszéltünk arról,hogy jó e a hit gyüli avagy sem de akkor mi van a halál után engem az jobban érdekel.
2015. jan. 6. 21:15
 25/27 anonim válasza:
55%

Üdv én jártam a hgy be majdnem 20 évet. A megtérésem valóságos volt 95 ben, istent megismertem és az életem valóban nagyon megváltozott. A gyülibe nagyon sokat szolgáltam sok mindent megtettem és az alkalmazásukban is dolgoztam 5 évet az egyik iskolájukban. Az egyszerű átlag hívőnek nem kell gondolkozni egyszerűen el kell fogadni a vezér beszédét még ha az hetente változik is. Senkinek nem lehet ellenvéleménye illetve ha az átlag hívő más véleményen van mint N.S az nem igen számít mert túl kicsi pont. Mára a gyülekezet vezetése kimondottan pénz centrikus lett annak van igaza akinek pénze van, és mellesleg a gyülekezet vezetése azaz N.S kiegyezett az orbán rezsimmel és bálványimádásba vitte a hívőket,azzal hogy megkapák az egyházügyi státuszt. Mert akit ebbe a körbe bevesznek annak el kell fogadnia az új ehyházügyi törvényt ami tartalmazza a nemzeti hitvallást és a szent krona tiszteletét, ami hangsúlyozza a korona mint önálló személy elismerését, a koronához val tartozást és így a katolikus egyház főségét a hívők felett. Azt javaslom,hogy nem menj a hgy be megtérni nem csak ott lehet.

Üdv:Sőregi Zsolt

2015. márc. 20. 20:22
 26/27 anonim válasza:

Élő isten, egyház a HGY, misék, hitkérdések, ,,megtértem''

Mibe vagytok emberek? XD ennyi sok barmot te jó ég

Aki kiralálta az egész hit gyülot na az volt okos ember, köztudott hogy a sok hülye hinni akar valamiben, kitalálta ezt, mondja az igét aztán szedi a pénzt... atom biznisz..

Meg ez a megtértem duma, mert isten ezt és ezt mondta.... hanyszor jottek oda hozzam ezzel a szar dumaval....

Csak a gyengéket lehet megvezetni es kimosni az agyukat

2016. okt. 12. 06:29
 27/27 anonim válasza:
Javaslom mindegyiknek hogy szálljanak fel egy tajgetoszra tartó buszra
2016. okt. 12. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!