Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szeretnék igazi keresztény...

Szeretnék igazi keresztény életet élni. Milyen szokásaik vannak a keresztényeknek?

Figyelt kérdés
Mikor vannak böjtidőszakok, mennyi ideig tartanak, mit kell akkor enni, ilyenekre szeretnék választ kapni, de aki tud, írjon mást is a szokásokkal kapcsolatban! Nagyon megköszönném!
2009. aug. 25. 15:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyetertek Peterrel. Ha "keresztenyeskedni" akarsz, itt van par 5let, de a kereszteny elethez engedelmesnek kell lenned Istennel szemben, es persze megterned.
2010. febr. 5. 16:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Azóta felnőttem.
2010. febr. 5. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt hogy erted?
2010. febr. 5. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt:

[link]

2010. febr. 6. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
2010. febr. 6. 14:37
 16/18 anonim ***** válasza:

hálistennek felnőttél és nem szaladsz bele ilyenbe. én voltam 'keresztény'. azt láttam hogy a gyülekezetvezető és családja mást se csinbál mint a támogatásul kapott pénz nutellára és utazásra költi. igaz volt olyan,hogy adtak annak aki megszorult naygilag. de kijelentették,hogy nekik az a dolguk hogy a gyülekezetet vezesség és nem mennke dolgozni. na gratsz nekik. egyébként kb 10-16en oltunk átlagosan meg táborokat csinálgattak amerikaiakkal(ők mondjuk normálisak voltak). és élősködtek. na majd akkor lesznek igazi keresztények,ha mindketten rendesen dolgoznak(persze az any csak ha a gyerekek már nagyobbak) és ebből segitenek másokat.

aztán kiléptem,összejöttem párommal,osztották az észt hogy nekem nem az kell csak jézus,blabla,énmeg melegebbre küldtem őket. azóta ateista vagyok,de keresek még mindig,szóval csak ideiglenesen.

2010. febr. 6. 17:05
 17/18 anonim ***** válasza:
bocsi a hibákért,csak épp lábakat felrakva gépeltem.
2010. febr. 6. 17:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Színház az egész ;)
2010. febr. 7. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!