Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tartok tőle, hogy én nem a...

Tartok tőle, hogy én nem a menybe fogok kerülni Istenhez, ti nem tartatok tőle?

Figyelt kérdés

Hiszek Istenben,de még is tartok attól,hogy nem élek elég ,,jó" életet és Isten nem fog elvinni magához a mennybe. Mit tehetnék,hogy nagyobb eséllyel kerüljek Istenhez ne pedig a pokolba?

Valamint akarhatok majd a későbbiek folyamán saját gyermeket, még akkor is,ha elég rossz,gonosz a mai világ, nem lesz a gyereknek rossz ilyen körülmények között felnőni??

2012. dec. 27. 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Az égbe ugyan is csak egy meghatározott számú ember kapja azt a kiváltságot, hogy a halála után szellemi lényként lehet ott. "

Mondja jehova tanuja. Remélem te nem leszel benne.

2012. dec. 28. 07:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Én attól tartok, hogy nem oda kerülök ahova a férjem.
2012. dec. 28. 09:05
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 11-es válaszoló.

Én nem vagyok benne a 144000-ben. Én a földi reménységet mondom magaménak, engem nem választottak ki arra a feladatra.

Ha a teremtő Isten elfogadhatónak tart majd azon a napon, akkor a földön maradok egy örökké valóságon át.

Ha pedig addig el is kell aludnom valami miatt, akkor sem az égben kapom vissza az életemet, hanem ide a földön.

Tisztelettel a Jehova Tanúja.

2012. dec. 28. 11:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Én nem is akarok menybe kerülni. Két emberre ott se fognak külön főzni, konzervkaját meg egye csak a SzentPéter egyedül."

Nyugi van! Anno a kezdetek kezdetén is csak két ember volt Ádám és Éva az utódaik meg benépesítették a Földet több mint 7 milliárdan vagyunk. Szóval ha Isten is úgy akarja akkor megint sokan lesznek az emberek elég hozzá egy férfi és egy nő. Szóval egy pár. :)))))

"aki még is így gondolja, az a teremtő Istent gyalázza ilyen mocsoksággal."

Na persze ,más eshetőség nem is képzelhető el?

A példa kedvéért mondjuk az hogy nincs tisztában azzal hogy nem minden úgy van ahogy eddig tudta/tanították. Mert sajnos ő maga nem vette a fáradságot hogy ténylegesen utána nézze hogy mit is ír a Biblia ezzel kapcsolatban.

2012. dec. 28. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Bocs de sok hülyeséget írnak neked.Én keresztény hívő vagyok és hiddel ,hogy Isten nagyon szeret téged, és ha te jó szívvel jót cselekszel,megtartod parancsait,bűneidet megbánod akkor nem kell görcsölnöd hisz Ő nagyon irgalmas és elnéző velünk.Olvasd a bibliát és megérted hogy igazat írok. A gyerekvállalásról annyit hogy engedd hogy azt Isten döntse el.Bármennyire gonosz a világ,Isten gondoskodni fog a gyermeked jólétéről ha te is akarod. Üdv.
2012. dec. 28. 20:22
 16/16 világvége1 ***** válasza:
Senki (szellem), aki gonosszá lett a teremtésekor (és ez majdnem mindenki) nem tehet semmit azért, hogy a mennybe kerüljön (Isten nem a mennyben van).
2020. jún. 27. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!