Tartok tőle, hogy én nem a menybe fogok kerülni Istenhez, ti nem tartatok tőle?
Hiszek Istenben,de még is tartok attól,hogy nem élek elég ,,jó" életet és Isten nem fog elvinni magához a mennybe. Mit tehetnék,hogy nagyobb eséllyel kerüljek Istenhez ne pedig a pokolba?
Valamint akarhatok majd a későbbiek folyamán saját gyermeket, még akkor is,ha elég rossz,gonosz a mai világ, nem lesz a gyereknek rossz ilyen körülmények között felnőni??
"Az égbe ugyan is csak egy meghatározott számú ember kapja azt a kiváltságot, hogy a halála után szellemi lényként lehet ott. "
Mondja jehova tanuja. Remélem te nem leszel benne.
Kedves 11-es válaszoló.
Én nem vagyok benne a 144000-ben. Én a földi reménységet mondom magaménak, engem nem választottak ki arra a feladatra.
Ha a teremtő Isten elfogadhatónak tart majd azon a napon, akkor a földön maradok egy örökké valóságon át.
Ha pedig addig el is kell aludnom valami miatt, akkor sem az égben kapom vissza az életemet, hanem ide a földön.
Tisztelettel a Jehova Tanúja.
Vidiripi
"Én nem is akarok menybe kerülni. Két emberre ott se fognak külön főzni, konzervkaját meg egye csak a SzentPéter egyedül."
Nyugi van! Anno a kezdetek kezdetén is csak két ember volt Ádám és Éva az utódaik meg benépesítették a Földet több mint 7 milliárdan vagyunk. Szóval ha Isten is úgy akarja akkor megint sokan lesznek az emberek elég hozzá egy férfi és egy nő. Szóval egy pár. :)))))
"aki még is így gondolja, az a teremtő Istent gyalázza ilyen mocsoksággal."
Na persze ,más eshetőség nem is képzelhető el?
A példa kedvéért mondjuk az hogy nincs tisztában azzal hogy nem minden úgy van ahogy eddig tudta/tanították. Mert sajnos ő maga nem vette a fáradságot hogy ténylegesen utána nézze hogy mit is ír a Biblia ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!