Miért tiltja a keresztény vallás az önkielégítést?
Figyelt kérdés
A "nincs házasság előtti szex" dolgot azt értem, egyet is értek vele. De amennyire én tudom, a Bibliában nincs arra utaló írás, hogy az önkielégítés tilos lenne, és nem is nagyon értem, hogy a vallás miért tiltja. Senkinek nem ártunk vele, nem?2009. aug. 24. 12:40
11/24 anonim válasza:
Egyébként éppen a katolikus (ókori eredetű) egyház az, amelyik az évezredek alatt MINDEN parancsolatot és tiltást megszegett. Nemcsak a Szentírás szerintieket, mindent. Rettenetes bűnöket követtek el, elég a boszorkány- és eretnek égetésekre gondolni (ebben élenjárt pl- a Spanyol Királyság, elég a hírhedt Inkvizicóra gondolni). De égettek peredasztákat (melegek) és önkielégítőket is, mert az halálos bűnnek számított. Sokszorosan lejáratták magukat. Élj úgy, ahogy akarsz, ne legyen bűntudatod.
12/24 anonim válasza:
Gyerekek, könyörgöm, az Egyház már rég revideálta azt, hogy csak gyereknemzésre van a szex. Ébresztő! Az önkielégítés meg azért gáz, mert a szex olyan ajándék, hogy miközben adom magam a Másiknak, és is megkapom az ajándékot, aki Ő. Ez kölcsönös szeretet-kinyilvánításra lett kitalálva ám! Nekem eszembe se jutna magamhoz nyúlni, tök felesleges, a férjemé vagyok, és nem frigid, van két gyermekünk.
13/24 anonim válasza:
Na igen, és ha nincs éppen partnered? Vagy túl fiatal vagy hozzá? Esetleg túl idős? A nemi vágy évtizedekig végigkísér, ha akarod, ha nem.
14/24 anonim válasza:
Önfegyelemről hallottál? Nekem évekig nem volt senkim, és nagyon jól elvoltam.
15/24 anonim válasza:
Nah a magadfalytáktól kéne megóvni minden gyereket. Sajnálom a tieidet is.
Tessék ezt a rajzfilmet javaslom, nézd meg, és talán észheztérsz;)
16/24 anonim válasza:
ehh, ly-vel akartam írni a fajtát? sry, fáradt vagyok.
17/24 anonim válasza:
Nemcsak fáradt vagy, bunkó is. A gyerekeimet én is sajnálom, mert olyan társadalomban nőnek fel, amilyen te vagy: erkölcstelen. Nem érdekel a hülye videód, menj, nyalogasd magad kedvedre.
18/24 anonim válasza:
Eléggé szánalmas vagy hallod e'...
19/24 anonim válasza:
A kérdés a kereszténységre van kihegyezve de pl. Indonéziában (iszlám) halálbüntetéssel sújtják a maszturbálást, mai napig is.
20/24 A kérdező kommentje:
durva:o am köszi a válaszokat:)
2009. aug. 24. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!