Mi az a mandala felajánlás és hogyan kell csinálni?
Ha a ngöndro (előkészítő gyakorlatok) 3. gyakorlatára gondolsz, akkor egy buddhista központban kérj magyarázatot. Bár nem tudom hogy honnan hallottál róla (gondolom olvastál), előbb az első kettő gyakorlatot kell elvégezni.
Légyszíves írj egy kicsit bővebben, hátha nem egyre gondolunk.
Gondolom, hogy a Ngöndro (előkészítő gyakorlatokról) beszél. Én azt tudom ajánlani, hogy ha tényleg érdekel a téma akkor olvad el a Kagyü vonal Mahamudráját.
IX. Karmapa írásai Beru Khyentse Rinpoche magyarázataival.
Abban leírják, hogy mi a gyakorlatok lényege. Mind a 4 kis előkészítőt és a 4 különleges előkészítő gyakorlat magyarázatát, de a gyakorlatokat nem tartalmazza, csak bemutatja.
Ha gyakorolni akarod a Ngöndro-t ahhoz menedékvétel kell és meghatalmazás miután végeztél az alapgyakorlatokkal.
Shiné (szamatha bhávana) és vipashyana (vipasszána bhávana.
Valamint a gyémánt út oldalán (és sok buddhista iskola oldalán) van egy általános leírás a ngöndro gyakorlatairól.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!