Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az, hogy egy csomó...

Miért van az, hogy egy csomó szűz lány felajánlja nekem a szüzességét mostanság?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtem mindegyik lánnyal, de akikkel megkedveltük egymást vagy jól elvoltam, azok között mostanság akad néhány, akik velem csinálnák és csak úgy tök simán bevágják, hogy igen, már nagyon akarják. Eddig még eggyel sem csináltam, mert a netes ismerkedés miatt többnyire távol élnek tőlem, de van, aki környékbeli és már tervezzük, hogy összefutunk emiatt. Csak nem értem miért akarják nekem adni, amikor kaphatnánank jobb pasit is szerintem és az is fura, hogy van olyan, aki már le is utazna hozzám, csak az anyja nem hagyta.

2012. aug. 27. 00:20
 1/9 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy ezek átvernek. Vagy nem szüzek, vagy f@rkuk van.

Neten nem jó ismerkedni. Beszélsz 1 jó sunával, és a végén a találkahelyen 1 pasi vár helyette. Túl hiszékeny vagy még.

2012. aug. 27. 00:25
 2/9 anonim ***** válasza:
te durván jófej csávó lehetsz, vagy van valami benned ami nagyon vonzza a lányokat L/19
2012. aug. 27. 00:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
velem is volt ilyen, de nem mernek ám lejönni, utolsó pillanatban beijednek ;)
2012. aug. 27. 01:18
 4/9 anonim ***** válasza:
azért neked mondják mert te úgysem találkozol velük , így biztonságban vannak... majd ha meglesz az első akkor gyere vissza a gyk-ra
2012. aug. 27. 09:03
 5/9 anonim ***** válasza:

De furcsa, hogy vannak ilyen pasik. Mindenki kapna a lehetőségre.és azonnal ágyba döngölné a lányt.

Jó tudni, hogy ilyeneki is vannak

2012. aug. 27. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Mázlista! Miért van olyan érzésem, hogy kamu kérdés?
2012. aug. 29. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Hanyadik szüzességüket?:)
2012. aug. 29. 21:16
 8/9 blablabla999 válasza:
Tudják, hogy te vagy a falu sámánja, és feláldozzák magukat a jó termésért.
2012. szept. 1. 02:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Vagy ők kamuznak,vagy te de ha nem akkor

TANÍTS MESTER XD XD XD!!!!!

2012. szept. 19. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!